Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem hajlandó nemi betegségekre kiterjedő tesztet végeztetni megcsalás után. Miért?
Figyelt kérdés
20 éves korunk óta vagyunk együtt, 31 évesek vagyunk. Fél évet külföldön voltam, egyszer sem találkoztunk ez idő alatt, de tartottuk 0-24 a kapcsolatot neki mégis belefért, hogy megcsaljon. Le is bukott szerencsére. Ez volt 4 hónapja már itthon vagyok, visszaédesgette most magát hozzám. Kibékültünk de csak akkor lesz teljes körű, ha megszűreti magát mindenre, ezt mondtam neki HIV, minden más ami van. Erre meg nem hajlandó. Vajon miért? Értelmes választ nem ad. Lehet jók a megérzéseim, tényleg elkapott valamit? Azóta persze nem feküdtem le vele, addig nem is fogok. Már jó 6 éve gyógyszert szed mi sem használuk gumit akkor nem lehetek abban biztos hogy idegenben használt2021. nov. 6. 12:12
21/21 anonim válasza:
amikor osszejossz valakivel akkor azt is elkuldod szuresre?
1) ha mar megcsalt amig te kulfoldon voltal (feltehetoen dolgoztal vagy tanultal), akkor mit varsz meg tole? kutyabol nem lesz szalonna.
orok eleten at ott lesz felettetek ez, es mindig kiserteni fog.
ha nincs gyereketek, akkor most engedd el
2) mennyivel nagyobb esellyel szedett ossze most valamit, mintha nem ismerted volna?
3) ha a csaj annyira komolyan vissza akarna jonni, mar reg elment volna arra a szuresre. gondolom ciki neki, vagy tudja, hogy gumival csinaltak aztan nem erzi szuksegesnek.
szerintem lapat es kezdj uj eletet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!