Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm nem hajlandó nemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem hajlandó nemi betegségekre kiterjedő tesztet végeztetni megcsalás után. Miért?

Figyelt kérdés
20 éves korunk óta vagyunk együtt, 31 évesek vagyunk. Fél évet külföldön voltam, egyszer sem találkoztunk ez idő alatt, de tartottuk 0-24 a kapcsolatot neki mégis belefért, hogy megcsaljon. Le is bukott szerencsére. Ez volt 4 hónapja már itthon vagyok, visszaédesgette most magát hozzám. Kibékültünk de csak akkor lesz teljes körű, ha megszűreti magát mindenre, ezt mondtam neki HIV, minden más ami van. Erre meg nem hajlandó. Vajon miért? Értelmes választ nem ad. Lehet jók a megérzéseim, tényleg elkapott valamit? Azóta persze nem feküdtem le vele, addig nem is fogok. Már jó 6 éve gyógyszert szed mi sem használuk gumit akkor nem lehetek abban biztos hogy idegenben használt
2021. nov. 6. 12:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem is értem, hogy minek mentél vissza hozzá.
2021. nov. 6. 13:01
 12/21 anonim ***** válasza:
7%
Én sem mennék el egy ilyen baromsàgra.
2021. nov. 6. 14:45
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

12.

Ha már nem volt annyi esze, hogy titokban csalja meg a párját, akkor a minimum, hogy lecsekkolja, kapott-e valami kórságot.

2021. nov. 6. 17:40
 14/21 anonim ***** válasza:
23%
Persze, itt a gyakorin ez a minimum. A valósàgban mindenki össze-vissza csalja egymàst X év utàn, és soha nem mennek tesztekre.
2021. nov. 6. 19:30
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
#14 Az az ő bajuk! Mindenki a saját "eszközének szavatosságáért" felel! :D
2021. nov. 6. 19:34
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Ja, az ő bajuk.
2021. nov. 6. 20:54
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon gáz. Fiatal vagy, ne emészd magad egy kis ribi miatt. Lépj tovább, bizalom úgy sem lesz már.
2021. nov. 6. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
27%
Ez nagyon gáz. Az még hagyján ha egy faszi csal és visszaédesgeti magát, de ha egy nő teszi ugyanezt annak nem szabad lemenni kutyába !
2021. nov. 7. 04:13
 19/21 anonim ***** válasza:
90%

Aki azt írta, hogy mindig okoz tünetet, az nem teljesen igaz. Nekem volt olyan STD-m, ami semmi tünetet nem okozott, viszont a pasimnak kiütést. Aztán még ott a HPV is, ami sok esetben semmilyen tünetet nem okoz, max rákos leszel tőle pár év múlva. Ja és a HPV simán gumival is terjed :)

Egyik barátnőmnek nemi herpesze van, a férfiaknál nem okoz tüneteket, csak hordozók, vagyis minden további nőnek át fogják adni...

Nekem ezek után semmi bizalmam nem lenne felé, ez így már nem kapcsolat. Ha annyira pitizni akarna meg visszakapni, akkor futott volna a nemibeteggondozóba, nem hogy még ezen vitázzon...Vaj van a füle mögött :)

2021. nov. 7. 08:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a párom megcsalt én elküldtem szűrésre,szó nélkul el is ment.

Ez alap. Amugy fél szerintem,hogy tényleg benyalt valamit.

2021. nov. 7. 19:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!