Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem hajlandó nemi betegségekre kiterjedő tesztet végeztetni megcsalás után. Miért?
Gondolj bele, idegen f@rok telefröcskölte a micsodáját a barátnődnek, még kis nyalta, te meg visszamész hozzá?
Jajj legyen már eszed,meg tartásod!
Két lehetőséged van:
1. Hagyod a fenébe a nőt, mert megcsalt! Keresel egy rendes lányt!
2. Mindketten kézen fogva elmentek STD tesztre, ezzel is kimutatva, hogy fontosak vagytok egymás számára! Mindketten le lesztek szűrve, lehet nulláról kezdeni! Pénzbe fog kerülni, de ha nagyon akarjátok akkor ezt meg kell lépni!
A döntés a tiéd!
Nagyon ciki, nőként mondom, ez a viselkedés nincs rendben, hogy megcsal, visszakuncsorog, majd ilyen alap dolgot sem tesz meg. Lehet megalázónak érzi(vagy már feküdt le korábban a sráccal?:)). Menjen el vért adni, ott mindenre szűrik, kevésbé kellemetlen hely, mint a nemibeteggondozó. Egyébként sima "rákszűrésnél" is nézik a hpvt meg ilyeneket, de nyilván nem mindent.
Szerintem azért gondolja, hogy nem kell neki, mert úgy gondolja "jól választott" partnert, bízik benne, hogy ő tiszta. Itt nem csak testi dolog lehetett..
Egyébként dobd a csajt, ha fél évet nem bírt ki, ez még elő fog fordulni többször. Mellesleg miért nem ment ki hozzád, vagy látogattál haza, legalább egyszer? Szerintem azért van veled, mert biztos pont vagy neki, gondolom anyagilag is jól állsz, nem akar elveszteni.
Egyetlen kérdésem van.
Kell ez nektek? Nem a szűrés. Ez hanem ez a kapcsolat...
Nem mindegy ez már? Aki megcsalt, az normál esetben repül. Nem igazán értem az embereknek ezt a szokását, hogy utána folytatni akarják. Hogyan és miért? A bizalom nem egy olyan dolog ami visszalehet állítani, a sérelem is megmarad és fennáll a bűnismétlés veszélye.
Ilyenkor milyen dumával menti ki a megcsalt a megcsalót? "Jajj, há' szeretem", "jajj, há' az nem érvényes", "jajj há' úgyse találnék jobbat", "jajj há' legalább visszaadhatom" (ez utolsót NAGYON NE, nem szabad lecsúszni erre a mentalitásra!)
És négy hónapja kivel kefélsz? Na, azzal kell új életet kezdeni szerintem.
Amúgy szerintem ha szedi a gyógyszert és ismerőssel lépett félre, akkor tuti, hogy nem gumiztak. Ha idegennel, akkor valószínűleg igen.
Nem hiszem, hogy gombán kívűl elkaphatott valamit, mert akkor szaladgált volna a bőr-és nemibetegbe.
Én nem erőltetném ezt a kapcsolatot komolyban. Max, amíg nem találsz komoly lányt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!