Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm nem hajlandó nemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem hajlandó nemi betegségekre kiterjedő tesztet végeztetni megcsalás után. Miért?

Figyelt kérdés
20 éves korunk óta vagyunk együtt, 31 évesek vagyunk. Fél évet külföldön voltam, egyszer sem találkoztunk ez idő alatt, de tartottuk 0-24 a kapcsolatot neki mégis belefért, hogy megcsaljon. Le is bukott szerencsére. Ez volt 4 hónapja már itthon vagyok, visszaédesgette most magát hozzám. Kibékültünk de csak akkor lesz teljes körű, ha megszűreti magát mindenre, ezt mondtam neki HIV, minden más ami van. Erre meg nem hajlandó. Vajon miért? Értelmes választ nem ad. Lehet jók a megérzéseim, tényleg elkapott valamit? Azóta persze nem feküdtem le vele, addig nem is fogok. Már jó 6 éve gyógyszert szed mi sem használuk gumit akkor nem lehetek abban biztos hogy idegenben használt
2021. nov. 6. 12:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%

Gondolj bele, idegen f@rok telefröcskölte a micsodáját a barátnődnek, még kis nyalta, te meg visszamész hozzá?

Jajj legyen már eszed,meg tartásod!

2021. nov. 6. 12:14
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Mekkora veréb vagy.
2021. nov. 6. 12:21
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

Két lehetőséged van:

1. Hagyod a fenébe a nőt, mert megcsalt! Keresel egy rendes lányt!

2. Mindketten kézen fogva elmentek STD tesztre, ezzel is kimutatva, hogy fontosak vagytok egymás számára! Mindketten le lesztek szűrve, lehet nulláról kezdeni! Pénzbe fog kerülni, de ha nagyon akarjátok akkor ezt meg kell lépni!

A döntés a tiéd!

2021. nov. 6. 12:27
 4/21 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon ciki, nőként mondom, ez a viselkedés nincs rendben, hogy megcsal, visszakuncsorog, majd ilyen alap dolgot sem tesz meg. Lehet megalázónak érzi(vagy már feküdt le korábban a sráccal?:)). Menjen el vért adni, ott mindenre szűrik, kevésbé kellemetlen hely, mint a nemibeteggondozó. Egyébként sima "rákszűrésnél" is nézik a hpvt meg ilyeneket, de nyilván nem mindent.

Szerintem azért gondolja, hogy nem kell neki, mert úgy gondolja "jól választott" partnert, bízik benne, hogy ő tiszta. Itt nem csak testi dolog lehetett..

Egyébként dobd a csajt, ha fél évet nem bírt ki, ez még elő fog fordulni többször. Mellesleg miért nem ment ki hozzád, vagy látogattál haza, legalább egyszer? Szerintem azért van veled, mert biztos pont vagy neki, gondolom anyagilag is jól állsz, nem akar elveszteni.

2021. nov. 6. 12:28
 5/21 anonim ***** válasza:
95%

Egyetlen kérdésem van.

Kell ez nektek? Nem a szűrés. Ez hanem ez a kapcsolat...

2021. nov. 6. 12:34
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de azt hittem együtt maradunk mindig
2021. nov. 6. 12:43
 7/21 anonim ***** válasza:
78%

Nem mindegy ez már? Aki megcsalt, az normál esetben repül. Nem igazán értem az embereknek ezt a szokását, hogy utána folytatni akarják. Hogyan és miért? A bizalom nem egy olyan dolog ami visszalehet állítani, a sérelem is megmarad és fennáll a bűnismétlés veszélye.

Ilyenkor milyen dumával menti ki a megcsalt a megcsalót? "Jajj, há' szeretem", "jajj, há' az nem érvényes", "jajj há' úgyse találnék jobbat", "jajj há' legalább visszaadhatom" (ez utolsót NAGYON NE, nem szabad lecsúszni erre a mentalitásra!)

2021. nov. 6. 12:46
 8/21 anonim ***** válasza:
76%
XD hat egyutt maradni biztos nem fogtok
2021. nov. 6. 12:47
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Tènyleg ez kell neked?
2021. nov. 6. 12:49
 10/21 anonim ***** válasza:
77%

És négy hónapja kivel kefélsz? Na, azzal kell új életet kezdeni szerintem.

Amúgy szerintem ha szedi a gyógyszert és ismerőssel lépett félre, akkor tuti, hogy nem gumiztak. Ha idegennel, akkor valószínűleg igen.

Nem hiszem, hogy gombán kívűl elkaphatott valamit, mert akkor szaladgált volna a bőr-és nemibetegbe.

Én nem erőltetném ezt a kapcsolatot komolyban. Max, amíg nem találsz komoly lányt.

2021. nov. 6. 12:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!