Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan folytatnátok? Maradjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan folytatnátok? Maradjon minden így, vagy lépjek valamerre?

Figyelt kérdés
Egy ideje gondok vannak a házasságunkban (mindketten a 30as éveink elején járunk)A férjemnek új munkahelye lett, sokat van úton, kora reggel megy, késő este jön. A kollégái cukkolják, hogy biztos csalom, ugrik rá, amúgy is féltékeny természet. Néhány hónapja a munkahelyem partnercégénél is dolgozgatok alkalmanként. Van ott egy velünk egyidős férfi, aki folyton dicsért (a megjelenésem és a munkám is) és hívott magához. Ő az anyjával lakik kettesben, nem gond neki a szabad kéró. Hozzánk nem mehetünk, a szomszédaim rokonok, látnák, ha járna valaki hozzánk, de amúgy sincs kocsija, nem tud jönni (én kocsival járok) A barátnőmnek mindent elmesélek, szerinte megérdemli a férjem, hogy csaljam, idővel majd kiderül, melyik kapcsolatot érdemes megtartanom és kit dobjak, ő is így csinálta. Pár hónap után viszonyunk lett. Tudom, hogy a szüleim kibuknának rajta, ha megtudnák, de valószínűleg titokban tudom tartani. Még vacillálok rajta, hogy a férjem mellett maradjak, vagy a szeretőmet válasszam. Őt nem zavarja, hogy férjnél vagyok és titkolózunk. Mióta viszonyunk van, nincs mással kapcsolata. Szerintetek folytassam így, hátha alakul valamerre a helyzet, vagy lépjek én?

2021. nov. 1. 14:21
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"9/19 anonim ***** válasza:

Oké, akkor két pasi is ugymond hülyitve van?"

Nem, a szerető mindent tud, azt mondta neki nem gond, hogy férjnél vagyok.

2021. nov. 2. 10:00
 22/25 A kérdező kommentje:

"nulla egzisztenciaval rendelkező pasira akarsz lecserelni, egy olyan férfit, aki azért dolgozik mert van jövőképe és netalántán mindezt veled is tervezi?"

A férj rosszabbul keres mint a szerető.

Szerető: évek óta középvezető, jó fizetéssel.

Férj: Az új munkahelye ilyen, de főleg azért, mert a bejárás 4-4,5 óra naponta, beleszámolva azt a kb 1-1,5 óra kitérőt amit azért tesz meg, hogy a nagybátyját is elvigye, aki a benzin költségbe se száll bele.

A keresetünk közel egyforma, csak az övéből havi 30ezret ad az anyjának, plusz hetente elviszi bevásárolni, amit szintén ő áll. Most kellett másik kocsit vennie, mert a tesója totálkárosra törte, de persze egy fillért nem ad bele.

Meg a cigire is elég sok elmegy, aminek a felét a nagybácsi meg a tesó szívják el.

2021. nov. 2. 10:20
 23/25 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem életszerű, hogy így bemutasson,de ha ilyen erkölcsi normák vannak a szeretőd családjában és így sem mutat be, az azért sokat sejtet...

Ha pedig az sem érdekli, hogy házas vagy és titkolózni kell, fel sem vállal ha ki van mondva, ha nem.

2021. nov. 2. 10:21
 24/25 anonim ***** válasza:
41%
Azt már tudjuk, hogy gondoskodik a családjáról és cigizik, de azt még mindig nem, miért érdemli meg, hogy megcsald.
2021. nov. 2. 10:28
 25/25 anonim ***** válasza:
47%
Hát én a gazdagabbat választanám. Nem tinik vagyunk már, hogy bekajáljuk, h jajj a pénz nem számit.
2021. nov. 2. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!