Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szeretnétek tudni, ha visszatérően megcsalnak, viszonyt folytatnak mellettetek, miért?
De jó azoknak, akik ilyen határozottak tudnak lenni! Ez egy nehéz kérdés, sokat gondolkodtam rajta. X év házasság, gyerekek megszületése után egy nőnek ez nem olyan egyszerű. Én azt gondolom, egy alkalmat talán meg tudtam volna bocsátani, bár a bizalom megrendült volna. De ha a visszatérő azt jelenti, hogy egy nővel csal hónapok óta, az előbb-utóbb váláshoz vezetne. Ha azt jelenti, hogy mindig mással, azt el sem tudom képzelni. Iszonyúan fájna, nem tudom, hogy lenne-e olyan élethelyzet, amiért elviselném. És megérkeztünk a kérdeshez, hogy akarnam-e tudni. Nem tudom.
Azért egy ilyen helyzetben a nő biztos érzi, hogy valami megváltozott. Van aki inkább letagadni szokta a problémákat, van aki megoldani.
Mi úgy mentünk szét, hogy nem tudtam, hogy csalt, a mai napig tagadja, de éreztem, hogy gáz van. Amikor beszéltünk róla, ő már csak azt a megoldást látta, hogy elköltözik.
Sokkal könnyebb határozottan dönteni mint évekig kérődzeni a megfelelő megoldáson, miközben az élet csak múlik feletted. Aki bizonytalan, és a gyerek, anyagiak, mer' csak 7 év, 10 év volt mögé bújik, az valójában kényelmes, lusta, kapcsolatfüggő, mazochista gyenge jellem. Vagy jobbá akarod tenni az életed, vagy dagonyázol a szrban még évekig feleslegesen. Jobb a helyzet nem lesz(esetleg ideig-óráig, de ez megint csak saját magad becsapása), ha benne maradsz, max. a mesékben. És bizony vannak olyan emberek, akiknek nem lesz gusztusa a párjukhoz többet már egy félrekefélés után sem. Én pont ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!