Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen feltételekkel folytatná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltételekkel folytatnád így?

Figyelt kérdés

Párod összeszűrte a levet egy másik nővel. Hónapokig viszonyuk volt és véletlenül derül ki.

Kiderült hogy végig hazudozott, mert minden pénteki napját átszervezte melóhelyén, hogy plusz két órát máshol legyen.

Viszont pont a szakítós levelével bukna be, ami ugye lezárja, de a levél tele van megbánással. Mármint nem feléd, hanem a nő felé. Hogy hogy sajnálja, hogy nem akarja bántani, hogy neki is hiányozni fog. Mintha érezne is valamit, de mégis ő zárta le.

Válás sajnos nem lehetséges egyáltalán. Van egy 3 éves gyerekünk és közös fedél alatt vagyunk, ebbe is szülők közösen segítettek.

Milyen feltételeket szabnál?

Ilyen esetben hinnél neki, hogy nem voltak érzelmei? Békülnél, vagy mit tennél?

Higgadt válaszokat várnék mindenképpen, előre is megköszönöm, ha udvariasan írtok.

2021. máj. 17. 22:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, így, hogy a válást kizárod, nem vagy abban a helyzetben, hogy feltételeid legyenek... Hiszen így is úgyis vele maradsz.

Nekem mindegy lenne, hogy voltak e érzelmei. Ha nem tudja a farkát a nadrágjaban tartani, hozzám biztos nem érne még egyszer.

2021. máj. 17. 22:13
 2/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekelnének az anyagiak, ha kiderülne egy viszony.

Nem kaland, viszony...

Én nem tudnám megbocsájtani.

A gyereknek is jobb, ha nem azt látja, hogy kínlódtok egymás mellett.

2021. máj. 17. 22:15
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Na.. A válás azért nem opció mert a szülők is segítettek? Nyilván akkor köteles vagy leélni egy életet így...értem. 😅 Mit kell ezen gondolkodni?

A kedves férjed minden pénteken 2 órát mást dugott. Simán elnézed? Oké... Akkor minek írtad ki a kérdést!?

2021. máj. 17. 22:18
 4/39 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom pontosan milyen feltételeket kellene ilyenkor szabni. Én egyet biztosan megígérnék neki a helyedben, ha mégegyszer megtenné simán levágnám a szerszámát.

Most nem, picik a gyerekek, megbolondulnál egyedül, nem mint ha őt ez izgatná mit kezdesz velük míg ő jól elvan, de a következő dobásnál annyi oda lenne a farka.

2021. máj. 17. 22:24
 5/39 A kérdező kommentje:

Egyelőre biztos nem tudunk ketté menni. Így kénytelen leszek egy fedél alatt maradni.

Nem hiszem, hogy titeket nem érdekelne az érzelmi része -e, mert tudom hogy volt most kimaradás szexben itthon, de ha nem is könnyen, de könnyebben emészthető ha ez csak szexről szólt. Emellett szól hogy ő szakított.

Viszont túl kedvesen. Ez meg ellene, bár lehet félt, hogy beköpi a nőcskéje

Szülők igen, mindkét oldalról tettek bele pénzt, de nem minden nem visszafizetendő. Ilyen családi hitel.

Szóval most itt tartunk

2021. máj. 17. 22:25
 6/39 A kérdező kommentje:

4 Egy pici gyerek.

De mit kössek ki? Hogy számoljon be minden beszélgetésről?

Most elől hagyatom a telefonját, és mindig még melóhelyről hív mikor indul haza

2021. máj. 17. 22:26
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Jajj bocs. 3-nak olvastam, nem háromévesnek.

Á, akkor nem maradnék vele. Ház ide, család oda.

2021. máj. 17. 22:30
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne a feltételeken, hanem azon járjon az eszed, hogy tudtok különválni!

Sima egyszeri félrelépés is gáz, de ez egy viszony volt! Tudnál bízni benne ezek után? Nyilván nem.

Olyan életre vágysz amiben minden külön töltött percben aggódnál, hogy épp kivel van? Nem hiszem. A rövid póráz meg záros határidőn belül úgyis megcsalást hozna. Tudod, igaz a mondás : Aki egyszer megteszi...

2021. máj. 17. 22:59
 9/39 A kérdező kommentje:

Értem, de nem tudom ennél jobban körülírni: nem tudunk külön menni. Most még nem.

Másnál volt ilyen? Miután lezárta a kapcsolatot?

Nem szeretnék vele maradni, ezt már meg is mondtam neki, de rágja a fülem, hogy nem voltak érzelmei.

Nem tudom melyik verzió elviselhetőbb: hogy tényleg csak hülyítette azt a nőcskét vagy ha nem. Mert ha még hülyítette is, akkor egy pár numeráért ezt tette velünk..

2021. máj. 17. 23:07
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Hiába kötsz ki feltételeket, itt már semmi nem lesz olyan mint régen. Mérlegeli, hogy megéri-e éveket elveszítenu, mikor tudod hogy nem akarsz vele lenni.

Amúgy ha így el akarod számoltatni mint egy kisgyereket sokkal ügyesebb lesz, vagy kísérgeted mindenhova? Ha nem tervezel vele maradni aki miért érdekel kivel dug?

Hónapok után már szoktak lenni érzelmek.

2021. máj. 18. 04:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!