Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feltételekkel folytatnád így?
Párod összeszűrte a levet egy másik nővel. Hónapokig viszonyuk volt és véletlenül derül ki.
Kiderült hogy végig hazudozott, mert minden pénteki napját átszervezte melóhelyén, hogy plusz két órát máshol legyen.
Viszont pont a szakítós levelével bukna be, ami ugye lezárja, de a levél tele van megbánással. Mármint nem feléd, hanem a nő felé. Hogy hogy sajnálja, hogy nem akarja bántani, hogy neki is hiányozni fog. Mintha érezne is valamit, de mégis ő zárta le.
Válás sajnos nem lehetséges egyáltalán. Van egy 3 éves gyerekünk és közös fedél alatt vagyunk, ebbe is szülők közösen segítettek.
Milyen feltételeket szabnál?
Ilyen esetben hinnél neki, hogy nem voltak érzelmei? Békülnél, vagy mit tennél?
Higgadt válaszokat várnék mindenképpen, előre is megköszönöm, ha udvariasan írtok.
Igen, össze vagyok zavarodva.
Nem úgy akartam feltételeket szabni, hogy fogom az ostort.
De így, hogy egy részem úgy érzi megbánta és lezárta... másik részem pedig úgy érzi, hogy igenis több volt puszta szexnél... nagyon frusztráló
Lehet tényleg hazudott neki, de lehet nem
Igazából engem nem érdekelné hogy a nőnek hazudott-e.
Neked hazudott, átvert. A nőt nem.
Félreértettél. Nem azért érdekel, mert érdekel a nő. De ez is úgy mond elárulná, hogy mi mindent néztem félre vele kapcsolatban.
Hónapokig kockáztatni úgy hogy nem is érdekli a másik, talán még nagyobb szégyen. Csak nem tudom mit lehet erre lépni
Nekem hazudott. Sokáig.
Most visszacsinálna mindent
Szerintem én sem. ...
Pont ezért kérdeztem, hogy lehet -e érzése, mert ha próbálkozik az ember, nem szeretne úgy kelni -feküdni hogy arra gondol a párja lélekben mással van.
Velem meg gyerek miatt marad
Meglátod, mérlegeld a dolgokat.
De az biztos hogy gyerek miatt nem éri meg egy megalázó kapcsolatban.
Utolsó,én meg pont az ellenkezőjét állítom.Engem egyszer megcsalt
a férjem,megbánta.30 éve vagyunk együtt.Nem kellene más, mivel
semmi garancia nincs arra.hogy más se tenné meg egyszer az életében,
x idő után..
Egy a lényeg, hogy mindketten akarjátok-e még megmenteni a
házasságot,jövőt.ha igen,mindenen túl lehet lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!