Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen feltételekkel folytatná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feltételekkel folytatnád így?

Figyelt kérdés

Párod összeszűrte a levet egy másik nővel. Hónapokig viszonyuk volt és véletlenül derül ki.

Kiderült hogy végig hazudozott, mert minden pénteki napját átszervezte melóhelyén, hogy plusz két órát máshol legyen.

Viszont pont a szakítós levelével bukna be, ami ugye lezárja, de a levél tele van megbánással. Mármint nem feléd, hanem a nő felé. Hogy hogy sajnálja, hogy nem akarja bántani, hogy neki is hiányozni fog. Mintha érezne is valamit, de mégis ő zárta le.

Válás sajnos nem lehetséges egyáltalán. Van egy 3 éves gyerekünk és közös fedél alatt vagyunk, ebbe is szülők közösen segítettek.

Milyen feltételeket szabnál?

Ilyen esetben hinnél neki, hogy nem voltak érzelmei? Békülnél, vagy mit tennél?

Higgadt válaszokat várnék mindenképpen, előre is megköszönöm, ha udvariasan írtok.

2021. máj. 17. 22:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Ennél kevesebbért váltam el egy négy éves gyerekkel. Igen, nem volt egyszerű, el kellett adni a házat, külön menni stb. Olyan nincs, hogy a válás nem opció és nincs értelme feltételeket szabni. Maga a házasság egy feltétel, hogy hűségesek vagytok és ő azt sem tartotta be, amit Isten és ember színe előtt megígért, végig hülyített, hazudott neked. Milyen feltételt akarsz szabni?

Én közölném vele, hogy innentől nyitott a kapcsolat és bepasiznék, megnézném, mit szólna. Ha semmit, akkor nem is lett volna értelme feltételeket szabni.

2021. máj. 18. 06:48
 12/39 anonim ***** válasza:

Most kibékülni akarsz és megbocsátani, vagy túlélni a hátralevő összekötött időt? Egyébként felesleges ezen rágódnod, hogy voltak-e érzelmek vagy sem mert azt hazudik neked is meg a másiknak is a pasi, amit akar. Több hónapos viszonynál jó eséllyel nem voltak közömbösek.

Mondd el a szülőknek, hogy milyen helyzetbe kerültél és segítsenek hogyan tudnál minél hamarabb véget vetni ennek. Semmi értelme nincs a kapcsolatnak a továbbiakban. A pasid megint meg fogja csinálni, nem tisztel egyáltalán.

2021. máj. 18. 07:29
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Nezd, ha most tulteszed magad ezen es tovabb folytatod ezt a hazassagnak nevezett paradet, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez meg jo sokszor elo fog fordulni! Aki egyszer megteszi 99,99%-ban ujra meg fogja.

Nekem biztos nem lenne ujra gusztusom hozza....hogy belem martsa a mocskos f@****, amit elotte ki tudja hova dugdosott, de te tudod...

Egy baratnom peldajat tanacsolom:

2 honapos volt a kislanyul, amikor elkezdte csalni. Lebukott. A baratnom teljesen magaba roskadt. Egyedul nem tudott mit kezdeni a kisbabaval, anyagilag sem volt megoldhato. A pasi ezt kihasznalva mar nem is tagadta, hogy hova megy munka utan..

6 honapos volt a kislany, amikor Anyos is beszallt segiteni, o vigyazott a babara, mig a baratnom folgozott. Amikor ra par honapra osszejott a penz, fogta magat osszepakolta a pali cuccait es kitette a kapu ele! Huuu volt is hirtelen nagy megbanas, szep igeretek! Szerencsere nem dolt be neki es nem fogadta vissza! Azota boldog kspcsolatban el massal, aki a sajatjakent tekint a gyerekre!

Mivel ti kozos ingatlanba laktok, igy nalatok kisse masabb szcenariot tudnek elkepzelni, de minden megoldhato. Ha kell hitelt vennek fel es kifizeznem a reszet, de nem maradnek vele az biztos!

2021. máj. 18. 07:56
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

"de könnyebben emészthető ha ez csak szexről szólt."

Sohasem értettem, ez miért jobb. Ha félre dug, akkor már nem szerelmes eleve. Másrészt miért jobb, ha érzelem nelkul dug valakivel? Ha ilyen, akkor sokkal nagyobb a megcsalás esélye.

2021. máj. 18. 09:25
 15/39 anonim ***** válasza:
28%
Én voltam hasonló cipőben, mivel én szerettem,megbocsájtottam neki,és nem bántam meg.4 éve történt kb. Nálunk is voltak gyerekek,de nem csak miattuk döntöttem így,hanem mert én továbbra is őt szeretem,és vele akarom leélni az életem. Egyszer főleg hosszú kapcsolatban,mindenkinél előfordulhat hogy hülyeséget csinál...Szóval ezt neked kell érezned megadban,hogy meg tudsz-e neki bocsájtani,nem a fejéhez vágni minden veszekedésnél.Nem lesz könnyű,nekem is nagyon nehéz volt...A szakítólevél tartalma sem biztos hogy őszinte,csak nyilván próbálta nem megbántani a volt szeretőt sem.. Egyébként te rájöttél és azért lett vége,vagy hogy bukott le?
2021. máj. 18. 10:46
 16/39 A kérdező kommentje:

Nem egyszer ment félre. Hónapokig. Előbb zárta le, mielőtt bukott volna.

Szerinted is csak ámította a nőt?

Nem tudom.

Nem tudom miért furcsa, hogy tudni szeretném, hogy a még jelenlegi párom máshoz ment -e dni. vagy máshoz ment érzésekért. Persze hogy tudni akarom.

Mindegy, hogy most vége-e

2021. máj. 18. 14:28
 17/39 toki01 válasza:
100%

Az én volt feleségem 10+ év után k.félt félre, megbocsátottam volna neki, mert őszintén szerettem, de szerelmes lett a másikba, elengedtem, váltunk, eladtunk mindent, gyerek nem volt.

Ha szereted és ő is szeret, mellette maradsz feltétel nélkül, ha nem, akkor csak az időt rabolod magadtól.

Megkérdezted miért ment félre, mit kapott a másiktól?

2021. máj. 18. 16:23
 18/39 A kérdező kommentje:
Nem tudja. Vonzalom volt. Elmúlt már azt mondja 💁‍♀️
2021. máj. 18. 16:28
 19/39 anonim ***** válasza:

Feltételek? Kinek, annak aki túljárt az eszeden? Ha akar, most is átver.

Milyen légkörben fog felnőni a gyerek? Egy szülői pár mellet ahol anyu attól fél, apu ismét szerelmes lesz? Vagy esetleg csak anyuval, aki kiegyensúlyozott lesz és nyugodt?

2021. máj. 18. 18:19
 20/39 A kérdező kommentje:

Sajnos mint mondtam, egyelőre nem járható út. Nem tudom mi olyan elképzelhetetlen, hogy jelenleg anyagilag nem állunk jól.

És nem tudom mit szeretnék, ha tudnék most különmennék.

De ez most nem opcionális.

Ő meg most próbálkozik, így én is próbálok pár -lehetőleg -átmeneti szabályt hozni.

Miért gondolod, hogy szerelmes lett? Pár hónapról volt szó, nem pár évről

2021. máj. 18. 18:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!