Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feltételekkel folytatnád így?
Párod összeszűrte a levet egy másik nővel. Hónapokig viszonyuk volt és véletlenül derül ki.
Kiderült hogy végig hazudozott, mert minden pénteki napját átszervezte melóhelyén, hogy plusz két órát máshol legyen.
Viszont pont a szakítós levelével bukna be, ami ugye lezárja, de a levél tele van megbánással. Mármint nem feléd, hanem a nő felé. Hogy hogy sajnálja, hogy nem akarja bántani, hogy neki is hiányozni fog. Mintha érezne is valamit, de mégis ő zárta le.
Válás sajnos nem lehetséges egyáltalán. Van egy 3 éves gyerekünk és közös fedél alatt vagyunk, ebbe is szülők közösen segítettek.
Milyen feltételeket szabnál?
Ilyen esetben hinnél neki, hogy nem voltak érzelmei? Békülnél, vagy mit tennél?
Higgadt válaszokat várnék mindenképpen, előre is megköszönöm, ha udvariasan írtok.
Nem alapozott semmire. Mondom pont lezárta volna. Nem akart lebukni, csak így alakult.
Nem tudom milyenek az első hónapok, nekem nem volt még szeretőm.
Hogy mennyit szervezkedett? Hát nem sokat. Megoldotta igen könnyen...
Az első hónapok, rózsaszín köd, bizsergés, a legjobb.
Az még rosszabb hogy nem szervezkedett. Nem irigyellek, folyton aggódhatsz mikor dug félre újra.(mert félre fog, csak most lehazudja előbb a csillagokat) Nekem gusztusom se lenne lefeküdni vele, de neked sok sikert.
Persze, hogy nem akart lebukni.
Ha csak vonzalom volt, gondolod, hogy majd nem lesz újra, mással?
Most akkor melyik a jobb? 🤷♀️ Ha nem szerette és akkor tuti mással is meg fog még csalni, vagy ha igen, mert akkor meg nekünk teljesen befellegeztek.
23 És nem lehet, hogy pont ez múlt el? Lecsengett nála és pont ezért rázta le. Írt pár kedves szót és ennyi. Nehogy a nő bedühödjön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!