Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan folytatnátok? Maradjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan folytatnátok? Maradjon minden így, vagy lépjek valamerre?

Figyelt kérdés
Egy ideje gondok vannak a házasságunkban (mindketten a 30as éveink elején járunk)A férjemnek új munkahelye lett, sokat van úton, kora reggel megy, késő este jön. A kollégái cukkolják, hogy biztos csalom, ugrik rá, amúgy is féltékeny természet. Néhány hónapja a munkahelyem partnercégénél is dolgozgatok alkalmanként. Van ott egy velünk egyidős férfi, aki folyton dicsért (a megjelenésem és a munkám is) és hívott magához. Ő az anyjával lakik kettesben, nem gond neki a szabad kéró. Hozzánk nem mehetünk, a szomszédaim rokonok, látnák, ha járna valaki hozzánk, de amúgy sincs kocsija, nem tud jönni (én kocsival járok) A barátnőmnek mindent elmesélek, szerinte megérdemli a férjem, hogy csaljam, idővel majd kiderül, melyik kapcsolatot érdemes megtartanom és kit dobjak, ő is így csinálta. Pár hónap után viszonyunk lett. Tudom, hogy a szüleim kibuknának rajta, ha megtudnák, de valószínűleg titokban tudom tartani. Még vacillálok rajta, hogy a férjem mellett maradjak, vagy a szeretőmet válasszam. Őt nem zavarja, hogy férjnél vagyok és titkolózunk. Mióta viszonyunk van, nincs mással kapcsolata. Szerintetek folytassam így, hátha alakul valamerre a helyzet, vagy lépjek én?

2021. nov. 1. 14:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el a férjed és kész.
2021. nov. 1. 19:29
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Oh hagyd el a férjed a szeretődért! Szerencsétlen ember csalva van mert sokat dolgozik, ráadásul egy igazi főnyeremény a szerető.. (anyucival él, kocsija sincs)
2021. nov. 1. 20:49
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
Most este azt hiszem, hogy jobb lenne elhagyni a férjet, de lehet reggelre azt hiszem, hogy megérdemelne még egy lehetőséget. Nem látjuk az összes aspektust. Gyerek gondolom nincs. Itt szerintem az a lényeg, hogy a közös élet hogyan alakítható. A szeretőd szeretne veled élni? Hol tudnátok lakni? Erre van valami terv?
2021. nov. 1. 21:10
 14/25 anonim ***** válasza:
59%

Hú..

Valljuk be a házasságod már el van ásva.

Ha a 30as éveitek elején jártok és az elején lévő buktatóknál félrementél, ennek semmi értelme.

Addig válj el, ameddig nincs gyerek, mert csak neki fogsz ártani.

A szerető meg aztán no comment, komolyan egy anyucival élő, nulla egzisztenciaval rendelkező pasira akarsz lecserelni, egy olyan férfit, aki azért dolgozik mert van jövőképe és netalántán mindezt veled is tervezi?

Jobb esetben tedd meg neki a szivesseget, hogy leülsz vele és elmondod mi hiányzik, bár ezt már a megcsalas előtt kellett volna.

Rossz esetben lehet pontosan tudja mit csinálsz és ő is felremegy.

Engedd el inkább, mert erről fog szólni a hazassagotok... Nemár.

2021. nov. 1. 23:33
 15/25 anonim ***** válasza:
69%
Engem viszont érdekelne, hogy a kedves barátnőd miből szűrte le azt a ténymegállapítást, hogy megérdemli hogy megcsald!?
2021. nov. 1. 23:35
 16/25 A kérdező kommentje:

Gyerek nincs.

13 éves kapcsolat, ebből 11 év együttélés.

A szeretőnek jól fizető állása van, középvezetői beosztásban. Kocsija azért nincs, mert jogsija sincs. Azért lakik együtt a (többszörösen elvált) anyjával, mert mindketten ugyanazon a településen dolgoznak ahol közösen laknak (ketten egy családi házban)

A szerető állítása szerint szeretné komolyra fordítani a kapcsolatot, de még egy rokonának, barátjának se mutatott be.

A barátnőm első perctől kezdve utálta a férjem.

2021. nov. 2. 07:44
 17/25 anonim ***** válasza:
56%

A barátnőddel fogsz élni vagy egy férfi mellett?

Legyen bármilyen a férjem, a barátaim mellettem állnának, maximum elmondjak a véleményüket.

Még mindig nem tudtuk meg, miért érdemli meg hogy megcsald...

De ehelyett, mondjuk biztathatna arra is, hogy inkább válj el.

2021. nov. 2. 09:07
 18/25 anonim ***** válasza:
41%
Szociálisan nem vagy tartható vagy csak egy férjes nőt nem fog akárkinek bemutatni. A második a jobb opció.
2021. nov. 2. 09:16
 19/25 anonim ***** válasza:
41%

Férjes nőként miért mutatna be?

Gondolkozz fordítva, összejönnél egy nős emberrel, hazavinnéd a szüleidhez, hogy Szia Anyu, Apu, ő itt a párom, aki nős, még a feleségével él, de majd meglátjuk!

2021. nov. 2. 09:45
 20/25 A kérdező kommentje:
Apu nincs képben, pár éves korában elváltak, nem nagyon tartják a kapcsolatot. Az anyja a második férjével is csak pár évet élt, onnan is van gyerek (már felnőtt), már az az apa sincs képben jó ideje. Az anyának nem gond erkölcsileg, ő is nős férfiak szeretője.
2021. nov. 2. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!