Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szemedben hol kezdődik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szemedben hol kezdődik a megcsalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Észrevettem a barátnőmön, hogy már nem olyan bújós mint régen, nem olyan gyakran kérdezi meg, hogy hogy telt a napom, ha megyek valahova nem kérdezi meg olyan gyakran, hogy milyen volt. Mióta együtt vagyunk egyikünk sem volt bulizni, most el szeretne menni a barátnőivel. (nyilván nem tilthatom meg.) Kicsit olyan érzésem van mintha már kevésbé szeretne.

Eddig nem igazoltunk vissza ellenkező neműektől barátnak jelölést, ő már láttam, hogy igazolt vissza, azt nem tudom beszélnek-e. Lehet rossz a logikám, de én úgy voltam ezzel, hogy egy nő érdekel, minek legyen más a barát listámon, mert ha odajött hozzám beszélni egy nő, akkor mindig próbáltam rövidre zártam a dolgot, mert a mindennapi dolgaimat megvitatom a haverjaimmal, családommal barátnőmmel, munkahelyen dolgozók is volt hogy bejelöltek, szóltak is, hogy bejelöltelek, erre azt válaszoltam mindig, hogy csak munkatársak vagyunk ezért nem jelöltelek vissza. Eddig ez vele is így volt.

Igazából itt jön a lényeg, hogy kinek hol kezdődik a megcsalás, mikor kezd el aggódni emiatt?

Pl. visszaigazol számára ismeretlent aki csak azért jelölte be, mert tetszik neki, elkezdenek beszélgetni, 'barátkozni'?

Ha elmegy egy szórakozóhelyre és táncol egy sráccal? Ha a derekánál fogva?...ha a fenekét is fogja...?...ha csókolóznak? Tehát nektek hol jön el az a pont mikor már megcsalva érzitek magatokat?

Ha elmegy egy találkozóra egy olyan sráccal akit interneten ismert meg, de kihangsúlyozzák, hogy ez nem randi, de pl. elmennek ketten meginni valamit, ami sokaknál ugye már randinak számít.

Kihangsúlyoznám, hogy nem gyanúsítgatom a barátnőm, hogy esetleg ezeket fogja tenni, csak az érdekel, hogy nektek hol jön el az a pont, hogy megcsalva érzitek magatokat?

2021. okt. 3. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

A szememben ott kezdődik, hogy a másik hazudik arról, hogy mit csinált mással.

Hogy ki mit csinál pontosan, az csak sallang. A lényeg az, amikor hazudsz annak érdekében, hogy tovább élvezhesd a párkapcsolatod ugyanabban a minőségben, mert pontosan tudod, hogy ha kiderülne, akkor repülnél azonnal (tehát pontosan tudod, hogy titokban jársz), vagy pedig fordított esetben belehalnál, ha a párod ugyanezt megtenné veled szemben. Ha ez a helyzet fennáll, az már megcsalás.

Egyébként nekem már a "mit csinálnék veled" témájú irogatások meg nyálas lelkizések is a megcsalás kategória. De fenn lenni tarskeresőn is. Repülne is azonnal az illető.

2021. okt. 3. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Titokban jársz= tilosban jársz
2021. okt. 3. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Egyértelmű lelkizés panaszkodás . Nekem nem mondja el de a másiknak elmondja .
2021. okt. 3. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Amint tetten érhető az, hogy a párom úgy viszonyul a másikhoz, mint ahogyan hozzám "kéne".

Pl. exem interneten nagyon barátságos volt egy csajjal, kereste a társaságát, ha kért valamit, 10 percen belül teljesítette, a legjelentéktelenebb tartalmára/megjegyzésére is reagált, és rögtön az a zsigeri érzés alakult ki bennem, hogy ez pontosan ugyanolyan, mint amikor mi kezdtünk el ismerkedni (mondanom sem kell, velem akkor már nem bánt így), hiába nem történt semmi "olyan". Igazam lett, nem kellett sokat várni, hogy "olyan" is történjen. Úgyhogy nekem most már egy ilyen is "válóok" lehet.

A másik dolog a titkolózás. Nekem pl. nincs bajom azzal, ha vannak ellenkező nemű barátaink, de pl. ha kapcsolatban lennék, és összebarátkoznék egy férfival, akkor a párom tudna róla, ő is tudna a páromról, sőt, akár be is mutatnám őket egymásnak, és semmiképpen sem fordítanék rá több figyelmet és energiát, mint a páromra. Ha rendszeresen találom magam olyan helyzetben, hogy a párom viselkedése miatt csak pislogok, mint hal a szatyorban, hogy most akkor mi van, az valószínűleg nem sok jóra vezet.

2021. okt. 4. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!