Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, ha udvarolok, bókolok valakinek?
Figyelt kérdés
Mostanában nehezen bírok a véremmel, és neten flörtölgetek, udvarolok nőknek. Nem találkoznék velük, de egyszerűen nagyon vágyom arra, hogy bókoljak, izgassak egy gyönyörű csajszit.
A bökkenő, hogy 4 éve boldog párkapcsolatban élek. (csak ehhez kíváncsi lélek társul)
2021. okt. 2. 20:51
1/14 anonim válasza:
Akkor az minden csak nem boldog párkapcsolat. Azt az energiát inkább fektesd az otthoni dolgokba, mielőtt még késő lesz.
N
2/14 A kérdező kommentje:
Tud ő is arról, hogy vannak ezek a bizonyos bi vágyaim, nem tud mit kezdeni ezzel
2021. okt. 2. 20:54
3/14 anonim válasza:
Ha csajod megtudja akkor biztos repülsz. Kolléganőm most vágta ki a pasiját, mert az elkezdett irogatni a nővérének, hogy szivesen megdugná.
4/14 anonim válasza:
Jah, aztán ez uncsi lesz, ezért találkozol, az is uncsi lesz ezért félredugsz. De hitegesd csak magad.
5/14 A kérdező kommentje:
4 év alatt sem találkoztam senkivel. Ha annyira unalmas lenne, már megtehettem volna.
2021. okt. 2. 20:58
6/14 anonim válasza:
Szóval még bzi is vagy? Hát valóban ez egy boldog kapcsolat :D
7/14 anonim válasza:
Az megcsalás, amit a párod háta mögött csinálsz, anélkül, hogy tudna róla és áldását adná rá. Ha neki belefér, akkor belefér, ha neki fáj, akkor meg válassz, hogy vele maradsz és ezt tiszteletben tartod vagy kilépsz, hogy olyat csinálj, amit mellette nyíltan nem lehet, de ne legyél patkány.
8/14 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire rossz a helyzet? Csak leírtam neki, hogy milyen szívesen végignyalogatnám a gyönyörű testét, elidőzve a lába között.. És hogy mennyire tökéletes a teste, ilyenek.. Maszturbálok rá párszor és kész vége..
2021. okt. 2. 21:09
9/14 anonim válasza:
Azért ha ezt a párod csinálná egy pasival akkor is ilyen természetes lenne?
10/14 A kérdező kommentje:
A párom férfi, én meg nő vagyok. Írtam feljebb, hogy bi vagyok.
2021. okt. 2. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!