Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van jövője,ha mindketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jövője,ha mindketten félünk lépni?

Figyelt kérdés
Rossz a házasságom és beleszerettem valakibe. A szeretőm sokáig udvarolt és törődött velem, ami miatt belementem a viszonyba. Neki nincs párja. A kezdetektől azt állítja, hogy komoly szándékai vannak és gyakran rákérdez, hogy mikor válok el, sokszor mondja hogy beszéljek a férjemmel, vessek véget a házasságnak. Igaza van, a házasságomon már nincs mit javítani. De kezdek belül összetörni. A szeretőm alapvetően gondoskodó és sokat találkozunk szexen kívül is. Egyértelmű hogy szeretné, ha egy pár lennénk, de sokszor azt érzem érzelmileg nem olyan erős a kapcsolatunk. Olyan mintha közelebb lépnék, ő hátralépne, aztán mikor ő lép közelebb akkor én lépek hátra. Félek a fájdalomtól, ezért nem merem teljesen átadni magam az érzéseimnek. Beszéltünk erről és ő is hasonlóan érez. Mivel az elmúlt hónapokban nem léptem semmit, hogy vége legyen a házasságomnak, így a szeretőm is bizonytalan. Én pedig pont azért nem merek lépni, mert félek, hogy nem is akar igazán. Sajnos így az életem egy érzelmi hullámvasút, ráadásul nem lehet feloldani ezt a patthelyzetet.

2021. okt. 2. 08:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne a szerető, akkor is elválnál? Ha a férjed helyében lennél, mit tartanál magadról?
2021. okt. 2. 08:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt ne felejtsd el, hogy te most lelkileg sérült vagy. Az a kérdés, hogy ha erős lennél, nem kellene támasz, akkor is vele szeretnél lenni?
2021. okt. 2. 08:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha menthetetlennek tartod a házasságod, akkor inkább magad miatt kellene kilépned belőle, nem egy pasi miatt. Ha az összejönne, akkor csak egy plusz lenne.
2021. okt. 2. 08:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Nehéz úgy megítélni a helyzetet, mintha független lennék. Előbb-utóbb el fogok válni, de egyre inkább azt érzem, hogy akkor már csak magamért teszem meg és nem a szeretőmért. Kicsit haragszom ,mert azt állítja, hogy ő se hülye és már olyan szintre eljutott, hogy nem mer nekem az érzéseiről beszélni és nem látja a házasságom végét. Csakhogy azért mégis van köztünk szex, találkozgatunk, egyértelműen vannak érzelmek is. Sajnos vagy nem,de már belekezdtünk a viszonyba, innentől az, hogy én férjes nő vagyok egy elég gyenge kifogás, már nem lehet visszacsinálni. De megértem a szeretőm is, romboló lehet azt várni mikor lépek. Mindig elhitetem magammal, hogy nem szeret, aztán olyankor tesz azért hogy bizonyítsa az ellenkezőjét. Aztán amikor kezdek megnyugodni, hogy szeret és végre eldöntöm magamban hogy lépek akkor a szeretőm viselkedik bizalmatlanul.
2021. okt. 2. 09:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Rossz kapcsolatból szerető nélkül is érdemes kilépni. Ne a szerető miatt lépj ki a kapcsolatból, hanem magadért. Ez a házasság már halott, adj neked és a férjednek is lehetőséget a boldogságot megtalálni, ha ezt nem tudjátok együtt, külön kell.
2021. okt. 2. 09:05
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Válást javasolnám. A házasságod mindenképpen rossz, a szeretőtōl függetlenül is, akkor mi szól a válás ellen?

Én a szerető helyében adnék neked egy hónapot. Ha addig nem indítod el a válást, nem venném komolyan az érzéseidet.

2021. okt. 2. 09:05
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, csak egy picit képzeld magad a szeretőd helyébe. Tételezzük fel, hogy ő tényleg azt szeretné, hogy elválj, mert szeret téged, és nem átcsesz. Vár, vár, vár, hogy mikor vetsz véget ennek, nem lát mást, csak bizonytalanságot, tétlenséget. Egymásban generáljátok a bizonytalanságot, mert ő távolodik tőled, te nem bízol benne, mire megpróbál mindent megtenni, de mire te újra próbálsz a kedvére tenni, addigra ő bizonytalanodik el.

Aztán persze ott a másik lehetőség, hogy csak áltat és valójában nem akarja, hogy válj. Pont azért lenne fontos, hogy magad (és a férjed...) miatt megtedd. Nem tudom, milyen ember a férjed, de jó eséllyel ő sem ezt érdemli.

2021. okt. 2. 09:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarsz a szeretőddel lenni, akkor mi a francért váratod? Asszed majd még évekig elhiszi neked, hogy elválsz? A gyávaságnak, tesze-toszaságnak nem lesz pozitív eredménye. Folyamatosan csökken a bizalma feléd érthetően. Vár a semmire, és azt látja csak, hogy neked mégsem olyan szar otthon, mint ahogyan lefested neki a helyzetet.

Ebből nem lesz normális kapcsolat soha, mert egy döntésképtelen, gyáva punci vagy. Ki szavazna egy ilyennek 100%-os bizalmat?Szóval, ne csodálkozz, ha kihasználja belőled azt, ami a legjobb a számára, a szex.

Válni egyébként se azért válj el, mert van valaki a háttérben, hanem azért mert tényleg nem jó már a házasság. Amíg nem tudsz dönteni, addig hagyd a szeretődet békén.

2021. okt. 2. 10:02
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Nehéz ügy ez a liánozás mi?
2021. okt. 2. 11:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat nezd, ha amugy is el akarsz valni, akkor valj el. Egyszerűbb neked is megprobalni tiszta lelkiismerettel az uj férfit. Csak ha nem jön ossze, ne a ferfira fogd a hazassagod megromlasat.
2021. okt. 2. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!