Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van jövője,ha mindketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jövője,ha mindketten félünk lépni?

Figyelt kérdés
Rossz a házasságom és beleszerettem valakibe. A szeretőm sokáig udvarolt és törődött velem, ami miatt belementem a viszonyba. Neki nincs párja. A kezdetektől azt állítja, hogy komoly szándékai vannak és gyakran rákérdez, hogy mikor válok el, sokszor mondja hogy beszéljek a férjemmel, vessek véget a házasságnak. Igaza van, a házasságomon már nincs mit javítani. De kezdek belül összetörni. A szeretőm alapvetően gondoskodó és sokat találkozunk szexen kívül is. Egyértelmű hogy szeretné, ha egy pár lennénk, de sokszor azt érzem érzelmileg nem olyan erős a kapcsolatunk. Olyan mintha közelebb lépnék, ő hátralépne, aztán mikor ő lép közelebb akkor én lépek hátra. Félek a fájdalomtól, ezért nem merem teljesen átadni magam az érzéseimnek. Beszéltünk erről és ő is hasonlóan érez. Mivel az elmúlt hónapokban nem léptem semmit, hogy vége legyen a házasságomnak, így a szeretőm is bizonytalan. Én pedig pont azért nem merek lépni, mert félek, hogy nem is akar igazán. Sajnos így az életem egy érzelmi hullámvasút, ráadásul nem lehet feloldani ezt a patthelyzetet.

2021. okt. 2. 08:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt már elcsesztétek. Látott téged hazudni. Ha össze is jönnétek a válás után, a bizalmatlanság örökre ott lesz benne és ez fogja kiégetni a kapcsolatotokat. Nem ítélkezem, én is majdnem belesodródtam egy ilyen viszonyba és nem rajtam múlt, hogy nem lett belőle semmi, de azt is tudom, hogy én is elkezdtem tőle viszolyogni, amikor a kiposztolt családi idill után fél óra múlva jött az üzenet, hogy így kíván meg úgy kíván. Pedig szerettem őrületesen, de azt éreztem, soha nem tudnék megbízni benne. Ő is megvetett azért, mert hajlandó lettem volna rá...Nem mondta, csak érződött abból, ahogy megváltozott felém. Nem lehet romhalmazra olyan házat építeni, ami megáll, sajnos.
2021. okt. 2. 16:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt csak te félsz lépni. Mégis mióta hülyíted? Mit vársz tőle? Itt neked kell tenned bármit is, ő maximum vár, de ezt hamar meg lehet unni, ha állandóan az megy, hogy magyarázol így meg úgy, hogy elválsz és minden egyes alkalommal ugyanúgy nem történik semmi. Nem gondolod te komolyan remélem, hogy ezt bárki jó szájízzel elviseli és még örül is, hogy milyen krva "szerencsés", hogy állandóan átb*szod. Remek lehet veled lenni, de tényleg... Ezzel kiölöd belőle az érzéseket, aztán csodálkozol, hogy nem hajlandó veled úgy viselkedni, mint egy szerelmes ember, a kutyának se lenne kedve azok után, amit művelsz.

Az meg külön gáz, hogy nem válsz el, mégis mitől tartasz? Csak kapcsolatban vagy képes létezni? Ha ez így van, akkor szintén ne csodálkozz, hogy a szeretőd távolságot tart. Ugyanúgy a szar házasságodban szenvedsz, nehogy koppanj, baromi vonzó.

Ha mégse jön össze a szeretőddel, a házasságod attól még ugyanolyan szar marad, a válás mindenképpen jobban megéri új kapcsolattól függetlenül, mint mártírkodni, hogy de rossz neked.

2021. okt. 2. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
60%

Én is benne voltam ebben. Toporogtam, féltem az újtól, meg a válás következményeitől. A szeretőm várt, pedig türelmetlen volt. Nyilván megértettem, de neki is meg kellett értenie. Nekem az volt a célom, hogy a feleségem akarjon elmenni, így talán nem lesz annyira bosszús az osztozkodásnál.....

Szóval várt kb 1 évet, elváltam, őt feleségül vettem és most boldogok vagyunk. Végződhet ez így is.

2021. okt. 3. 07:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13-as én is voltam ilyen szituban, csak a másik oldalról.

Nagyon sokat vártam, és jó nagy türelemmel, közben pedig belülről elevenen zabált fel érzelmileg ez az egész, és mikor már minden elveszni látszott, akkor történt a fordulat és lépett miattam.

Ez egy nagyon felőrlő küzdelem és várakozás, néha már-már parttalan. Átérzem mit érezhet a szeretőd, én is elbizonytalanodnék a helyében, ha valóban téged szeret és veled akar lenni.

Neked kell tudnod és érezned legbelül, hogy mi a fontos, magadat nézd, ez a te életed.

Másrészt gondolom a házasfélnek is el kell jutni arra a szintre, amikor már nem másokat néz, hanem már mer lépni, és kívülről látja a helyzetét, amikor már elég kényelmetlen az a házasság és kilép. Valakinél ez egy gyors folyamat, valakinél hosszú évek és a szerető indít be valamit, de valahol sosem jön el.

2021. okt. 5. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!