Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolattartas hutlen feleseggel?
Igen megkeresném a feleségét és mindent elmondanék neki.
Tisztàznék mindent.
2es ezt egy filmben látta szerintem. Amerikában van ilyen, hogy ha hűtlen a másik fél, figyelembe veszik pl vagyonmegosztásnál.
Nálunk nincs ilyen. Valóban nem érdekli a bíróságot ki kivel mit csinált.
Szerintem most azzal foglalkozz, hogy a gyerekeddel kiépíts egy elfogadható kapcsolatot. A feleséged engedd el. Tudom, hogy nem könnyű, és sok idő kell hozzá.
Ezen kívül dolgozz azon, hogy ha lesz egyszer kapcsolatod, azt ne szúrd el. A veszekedés meg a beszólások nem épp a legjobb módszer, ha hosszú, boldog kapcsolatra vágysz. Igazából ennek a házasságnak már a megcsalás előtt vége volt, csak nem láttátok be.
Arccal előre, és lépj tovább.
Amíg a feleségeden rugózol, és nem tudsz oda eljutni, hogy már negatív érzéseid sincsenek, addig csak a saját dolgod nehezíted. Esetleg ebben érdemes párszor pszichológus segítségét kérni.
#6 nem a hűtlenség önmagában a kérdés, hanem a megbízhatóság és a gyerek kötődése. Ha az anya görény és ez a gyereken csapódik le, akkor a gyámhivatal állásfoglalásában az apát fogja javasolni, hogy gyakorolja a felügyeletet.
És nem filmben láttam, hanem a bíróságon, és a gyámügyön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!