Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a szeretőmet mindketten elmondtuk otthon a parunknak hogy vége a hölgy faszija zaklatja nem akar elmenni a lány házából mit lehetne tenni?
Nagy kérdés, hogy hova tudna menni?
A másik meg az, hogy az ilyen leuralós kapcsolatokban a leuraló fél nem reagál jól arra, hogy a leuralt egyed félrekúrogatott, sőt ott is akarja hagyni.
Távoltartási, feljelentés, kilakoltatás szokott jönni, ha a pasi nem veri össze vagy nem öli meg hirtelen felindulásból. Nem annyira ritka dolog, hogy ne lehetne elképzelni.
A legegyszerűbb az lenne, ha hozzád költözne.
Ha a lány saját tulajdonában van a háza és a pasinak semmi köze nincs hozzá, egyszerűen jelentse ki onnan. Ha kijelentette akár rendőrséggel is ki lehet tenni.
Sőt, kérdés,hogy egyáltalán be van-e jelentkezve oda a pasi?Gondolom igen, azért nem ezzel kezdtem.
#4-! Sajnos nem ilyen egyszerű ! Én is bementem az önkormányzathoz, hogy kijelentsem az exemet, pont azért, hogy fogja már fel ideje menni. Nő csak annyit kérdezett, hogy itt lakik-e. Mondtam, hogy igen! Sajnos akkor nem tudják kijelenteni.
Sajnos ebben az országban a bentlakókat védik, ha be van jelentve ha nem. Azért van annyi balhé azokkal az albérlőkkel akik nem akarnak fizetni.
Ha oda van bejelentkezve nem tud mit tenni, a rendőrség csak ezt a tényt nézi.
Ha viszont a lányé a ház biztos van arra megoldás,hogy onnan kijelentse. Még akkor is ha ott tartózkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!