Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek akik ilyenkor egyedül vannak otthon mivel ütitek el az időt?
Figyelt kérdés
Néha belefér egy maszti? Csak arra lennék kíváncsi, hogy ilyenkor délelőtt mikor mi dolgozunk hány orgazmus történik az országban? ;)2017. jan. 26. 09:49
1/13 anonim válasza:
Ja, látom dolgozol! Sztem gőzöd sincs mi az, max munkahelyen vagy!
2/13 anonim válasza:
Főzés,mosás,takarítás,vasalás,gyereknevelés!! Egy felnőtt családos nőnek általában ez jut! Tudom nem erre a válaszra számítottál de nálam ez van!
3/13 A kérdező kommentje:
Félre érthetően fogalmaztam, bocsi! Nem arról van szó, hogy ki dolgozik vagy ki nem, hanem hogy ezt az időt kihasználjátok-e néha?
2017. jan. 26. 09:54
5/13 anonim válasza:
5-ös te még kislány vagy, nem hölgy. :)
6/13 anonim válasza:
#2:
A volt nejem ezek mellett azért tudott rendszeresen maszturbálni is napközben ...
7/13 anonim válasza:
Nem fér bele van egy 4 hetes kislányom Őt látom el, párom alszik mert éjszakás volt. Ha alszik a lány akkor tudok tejet fejni és főzni ;) 23 L
8/13 anonim válasza:
Inkabb valami filmet vagy sorozatot nezek,amit pedig te emlitettel azt inkabb estere hagyom:)
9/13 anonim válasza:
Én, általában, ugyan abban az időben dolgozom, mint a férjem.
Ha otthon vagyok, az vagy az miatt van mert beteg vagyok (influenzás, mint most), vagy mert egyéb ügyeket kell elintéznem.
Önkielégíteni, nagyon ritkán szoktam, mivel a férjem szexuálisan teljesen kielégít és nem érzem szükségét és a szexet is jobban szeretem.
De, ha valamiért kellene, akkor azt nem nap közben csinálnám, van bőven elég dolgom, de irigylem azokat, akiknek, ilyenre van idejük...
10/13 anonim válasza:
7 es! Nagyon ügyes a volt nejed,minden elismerésem az övé! :) Nekem sajnos nem jut időm ilyesmire,örülök ha van 10 percem pihenni.Meg ezt inkább a páromra hagyom :) 2 es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!