Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy változások általában megcsalást jeleznek? A feleségem teljesen átalakul, lehet, hogy másik férfi miatt?
Feleségem 32 éves nő. Egész életében egy extra ápolt, szép nő volt, mindig csinosan öltözött, sminkelt, parfüm stb. Szóval nem elhanyoltból változik, de mégis feltűnő változásokon megy mostanában keresztül. Új frizurát csináltatott (fekete haját szőkére festette, ez volt az első lépés), fogyott egy kicsit és elkezdett edzeni kifejezetten testátformázás céljából pl azt mondta minél fullosabb feneket szeretne, most már nem csak simán csinos, de dögös ruhákat hord, szájnagyobbítást csináltatott.és most megy szemöldök tetoválásra is.
Miattam biztos, hogy nem, én sosem említettem neki, hogy változnia kellene, nekem kifejezetten tetszett mindig is, azt pedig ő is tudja, hogy nekem a zsánerem nem a szőke babák, ő pl babaarcú, de nekem pl pont a nála karakteresebb, "szabálytalan" szépségek a 10/10-esek, szóval nem ebbe az irányba változik... Inkább barbisodik el teljesen. Furcsa már ez, mert minden hétre van valami. Lehet, hogy van valakije? Új barátnő nem jött az életébe, aki ilyen hatással lenne rá, de új munkahely igen, mióta elkezdett Ausztirában dolgozni, azóta csinálja ezt (ingázik, a határ mellett élünk)
Inkább arra gondolnék, hogy válságban van az önbizalma valamiért és ráfüggött az egészre. Nem tudom, miért pont most jött ez ki rajta, de én nem hűtlenségre gondolok. Lehet, hogy az új munkahelyéhez is köze van, ilyesmi közegbe került, ami aktivált nála régóta szunnyadó frusztrációkat.
Aki plasztikáztat, pláne feltöltött szájat, meg ilyeneket, szerintem az 99%-os eséllyel nagyon nincs rendben mentálisan.
Nem feltétlenül, de nem kizárt. Lehet, hogy az új munkahely, illetve a kolléganőkkel való versengés miatt csinálja.
Miért nem kérdezel rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!