Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még ezért küzdeni?
2 éve vagyunk együtt párommal. Van egy bizonyos megállapodás köztünk. Ő félremehet akivel szeretne kivéve egy nővel.
A héten hívott, hogy hétvégén nem tudott ellenállni neki. Kiakadtam és tiltottam mindenhonnan. Most szerettünk volna szeptemberbe összeköltözni. Van értelme újabb esélyt adni neki úgy, hogy mindenhonnan letiltja ezt a nőt? Mióta együtt vagyunk kerülgeti őt ez a nő és nem fogja fel, hogy párkapcsolatban van.
Persze hibáztatom páromat is, mert ő sem ártatlan, nagyon is bűnös ő is. Csak most magamból indulok ki, hogyha nekem azt mondja valaki, hogy nem akkor az nem.
Elég lazán kezeltem neki ezt a 4 hónapot még távol volt tőlem.
Megértettem, hogy nem tudunk napi szinten együtt lenni. Pénzt kell keresni ha tovább akarunk lépni.
Mivel férfiből van és vannak szükségleti így megállapodtunk, még távol van csúnyán hangzik de ürítésre használhatja a nőket. Kivéve ezt az egyet, mert vele úgy érzem érzelmek vannak.
Nálam is próbálkoztak sokan, mindig nemet mondtam.
De mivel olyannal volt együtt akiért tudja, hogy valószínűleg vége a kapcsolatnak így miért ne?
Mert sajnos ezek után nagyon úgy néz ki vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!