Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a volt barátnőmért küzdeni illetve próbálkoznom hogy visszakapjam hogyha megcsalt az exével és vele is van 3 héttel a szakítás után?
A történetünk annyi hogy másfél éve ismerkedtünk meg
Ő akkor szakított az exével mert megcsalta a srác
És mi egy társkeresőn kezdtünk el beszélni
Ő nagyon akart engem én viszont annyira nem vonzódtam hozzá és csak barátként álltam az egészhez amit tudtára is adtam
Ennek ellenére a kezdetektöl fogva úgy viselkedett mint aki teljesen odáig van értem
Tényleg mindent megtett értem mindent elnézett,mindent megadott még a családjával is összeveszett miattam mert leakarták beszélni rólam Minden időnket szinte együtt töltöttük
Rengetek közös emlékünk lett
Mindenhova elutaztunk,közbe mondta hogy még egy barátja se vitte sehova és senkivel sincs fele ennyi emléke se mint velem
Erről szólt az első egy év
De abban az egy évben volt hogy találkozott az exével de az még az elején
Utána a másik fél évben kicsit megváltozott az életem
Haverokat és a bulikat teljesen elkezdtem hanyagolni és minden időmet vele töltöttem
Elkezdtem kötődni hozzá és teljesen megszerettem
Minden időnket együtt töltöttük
Elérte amire vágyott már az összeköltözést is terveztük
Erre az utolsó hétbe felvette az exével a kapcsolatot aki egyébként a másfél év alatt folyamatosan próbálkozott nála
És megis csalt vele sőt elis hagyott és jelenleg vele van
És nemértem ezt a hirtelen fordulatot hisz minden annyira jó irányba változott amire ő is vágyott,terveztük a jövőnket
Teljesen oda lettem érte
Erre most azzal jön hogy minden az én hibám túl későn kaptam észbe és nem engedtem elég közel magamhoz valamint nem adtam meg neki kapcsolat terén amire szüksége lett volna
Bár ezt az utolsó fél évbe nem tudatta velem
És most semmit sem értek aztse hogy mitévő legyek
Mert hiányzik,teljesen oda lettem érte
És nemtudom hogy érdemes e küzdeni érte vagy hagyjam menni mert valójában soha nem tudta elengedni az exét vagy ez csak egy fellángolás?
Az elejen azt akarta hogy adjak neki időt
(Miközbe az exével találkozott aludt,hempergett)
De közbe azt állítja megviseli a szakítás
Viszont nemakar tőlem semmit hiába érez irántam
És a szüleivel sem akar miattam újból összeveszni akik nem fogadnak el engem
Szerintetek?
Őszinte leszek: Szerintem hagyd!
Sosem lehet tudni mi áll a dolgok hátterében - lehet tényleg sok idő volt számára az az egy év, mire észbe kaptál és valóban kötődni kezdtél hozzá. A ti kapcsolatotok, ahogy viszonyultál felé, nem volt neki megfelelő... Az exe pedig türelmesen várta és tán hitegette, ő pedig hagyta magát elcsábítani...
De csak azt viszik, akit vinni lehet...!
Fölösleges utána sóvárognod, és rá vágyakoznod, miután megcsalt, én a helyedben ha vissza akarna jönni - már csak azért se fogadnám vissza. Lépj túl rajta, ebből is csak tanultál, tapasztalatot szereztél!
Most még fáj, de később csak jobb lesz.
Fel a fejjel! :)
Exe. Már te is ex vagy ő pedig az ex ex akivel megcsalta az exet. de talán vanna új szereplők is a történetben.
Szóval ez a lány és az ős ex. Mindig megcsalja az aktuális párját udvarlóját az exével mert egyszer csak rájön hogy még az exét szereti.
Neurotikus eset. ezentúl iszonyúan aljas és önző.
Vajon mit tudhat az ős ex..
Csak nem egy lecsúszott senkiházi drogos alkoholista aki uton utfélen lekezelte a lányt és mégis a gyökér kell neki mert milyen macsó..
Hát istenem ez van. Úgy látszik ez az ő sorsa.
Ha szereted ha nem így kell elfogadni.
Ha visszajönne hozzád akkor is idő kérdése lenne hogy mikor jelentkezik be valamelyik ex vagy ex jelölt...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!