Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom de én szeretem. Mit tehetek hogy visszakapjam?
Két alkalommal is volt féltékenységi ügyed és azt írod, hogy nem akpsz esélyt? Ez kettő. Aztán volt beszélgetésetek ezzel kapcsolatban, ami szintén nem sikerült, ez három. A törődésért való hisztidet is eltűrte... de szerinted nem adott esélyt. Bár csak átfutottam a szöveget, de ha jól értelmeztem, akkor ez 4 olyan dolog, ami miatt egy hevesebb vérmérsékletű embernél szóba kerülhetett volna a szakítás.
A leírás alapján szerintem egyértelmű, hogy magadnak kerested a bajt.
A visszaszerzéséhez őszintánek kell lenned. Eleinte hagyni neki egy kis időt, hogy át tudja gondolni, azután pedig őszintén elé kell állnod és elmondani az érzéseidet. És ott jó lenne tisztázni is a dolgokat, mert a döntésétől függően élnétek tovább az életeteket. Te sem roskadhatsz magadba egy nemleges válasz esetén. Tehát túl kell tenned magad, miután eldöntötte a kapcsolatotok jövőjét és nemleges választ kapsz, nem maradhat így függőben. Mindenki átesik az első kapcsolaton. Tudom, hogy nem hangzik bíztatóan, de ritka, amikor az első nagyon komolyra fordul. Tehát sok-sok ember átesett ezeken a dolgokon, amit most élsz meg.
Bocsi, ha egy picit nyers voltam. Azért kívánom, hogy rendeződjön és fel a fejjel, mert nem a szomorkodásból fog jobbra fordulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!