Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátom azért szakított velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom azért szakított velem mert alacsony vagyok? ) : (többi lent)

Figyelt kérdés

Mindketten 17 évesek vagyunk én 160cm párom 190+.

Az elején minden jó volt,virág csoki,mozi,csók stb...

Aztán egy nap sétálunk az utcán és elég sok ember láthatóan megmosolygott minket....

Mi...vagy legalább is én ezzel nem foglalkoztam.

De a barátom,erre kb 4 nap múlva szakított,velem különböző "nem veled van a baj hanm velem"meg"nem illettünk össze" dumával.

Ma volt 1 hete hogy szakítottunk,és az utcán láttam velem jönni egy elég magas kb:175-178cm-es "csinibabával",és épp hogy csak köszönt.

Szerintetek tényleg a magasságom miatt szakított velem?

De arról meg mit tehettem,előtte meg szerettük egymást.

Ennyire idegesíthette hogy az utcán egy pár ember megmosolyogta?

Vagy valamelyik barátja tanácsolt neki valamit?

Nektek mi a véleményetek,volt már hasonló esetetek?

Mit tanácsoltok hogy emésszem ezt meg?

Légyszi komoly válaszokat mert rettenetesen kivagyok!):

2016. febr. 23. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mosolyogtak meg titeket mint minket. Mert aranyosak vagytok együtt.

Lehet hogy az a lány eleve tetszett neki de veled volt ezért nem jöhetett össze vele. És mivel esetleg ő jobban tetszett neki rád meg rádunt (mert vannak pasik akik ilyenek) ezért dobott.

De ha ilyen akkor meg sem érdemel... Eleve nem éreemel meg!

Ha szeretjük a másikat ha nem akkor sem jövünk össze Szakítás után 1 héttel más emberrel... Együttérzés -100 ha nem kevesebb...

2016. febr. 23. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szegényem. Pedig én már csak azért is megcsókoltalak volna mindenki előtt, hogy lássák, hogy így szeretlek, hogy pici vagy! :3 Hát mennyire édes már egy pici lány, de nem? :D Olyan cukik vagytok, innen üdvözlöm az összeset! :D

Amúgy ne haragudj, elragadtattam magam. Szóval ne bánkódjál, megértem, hogy fáj, de ha emiatt szakított veled, akkor nem is szeretett igazán! Higgy nekem, jobb, hogy már nincs. Annak meg örülj, hogy pici vagy, mert a legtöbb fiú úgy van ezzel, mint én. Nekünk ilyenkor kis pici cicák vagytok, akiket meg kell védeni. :3 Szóval fel a fejjel, ne bánkódj! :)

2016. febr. 23. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet ez jutott az emberek eszébe:D

Egyébként szerintem már régebb óta udvarolgatott a másik lánynak, és várta az alkalmat hogy mikor szakítson veled.

2016. febr. 23. 20:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkét választ!):

Úgylátszik a barátom nem osztotta a pici cicás gondolatot...

2016. febr. 23. 20:48
 5/11 A kérdező kommentje:

Lehetséges.

Köszi a képet,sokkal jobban érzem magam...

2016. febr. 23. 20:49
 6/11 Stark2000 ***** válasza:
Ha emiatt szakított veled ,akkor hagyd a francba, egy idióta után kár sírni. Egyébként kétlem, hogy a magassággal lenne baj... 160cm vagy, és? Én is majdnem 2 méter vagyok (192), még is 168cm magas a barátnőm, de nem zavar.. Cuki kislányos, hiába 19 éves. Szerintem bolond az, aki azt mondja, hogy az alacsony lányok nem cukik. :3
2016. febr. 23. 22:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Nm is azzal vol a baj hogy nem cukik.

Sőt a "magasságos" teóriám is lehet hogy csak a pánik hatása.

De ha mégsem akkor valószínűleg a langaléta p*csákat szerette,hisz ő is az,és csa ki akarta próbálni egy picúrral.

Az ilyen emberek.....

2016. febr. 23. 22:08
 8/11 Stark2000 ***** válasza:
Lehet, hogy van benne valami, amit mondasz. De akkor.. a magasság miatt szakítani? Eleve úgy jó egy kapcsolat, ha tetszik és elfogadod a párodat, kívül belül. Egy ilyen apróság miatt szakítani.. nem túl érett gondolkodásra vallna.
2016. febr. 23. 23:35
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem is várom el egy 17 éves sráctól hogy nagyon érett legyen,demég egy húsz évestől sem,nem is ez itt a probléma.

Csak az a baj hohy nem tudom hogy mi):

2016. febr. 24. 00:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek és nem csak fiúk hanem a lányok is ugyanezt csinálják,én szeretem az alacsonyabb lányokat is :) 16/F
2016. febr. 24. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!