Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Telefonon szakított, többi lent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefonon szakított, többi lent?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve voltam együtt a párommal, az elmúlt időben sokat veszekedtünk, mert azt éreztem nem törődik velem eleget, de azokon a napokon, amikor együtt voltunk, eszméletlen boldogok voltunk mindketten. Tudtam én is hogy ez így nem lesz jó hosszútávon, ezért elmondtam neki, hogy most nehéz időszakban vagyok, szükségem van rá, de rendbe kell tennem magamban a dolgokat. De nem akartam elveszíteni, csak ingerültebb voltam a szokásosnál. Felhívott és másfél órás beszélgetés után kidobott, azzal a szöveggel hogy nem akar tovább szenvedni, szeret, de idővel mindkettőnknek jobb lesz. Teljesen romokban az önbecsülésem, soha senkit nem szerettem még Ennyire, ő volt az első komoly szerelmem es annyit nem érdemeltem hogy a szemembe mondja. Szerintetek mit tegyek? Nem tudok így továbblépni.
2016. márc. 6. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez van,én is jártam már így...
2016. márc. 6. 08:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak szerintem vall gyávaságra és gerinctelenségre?
2016. márc. 6. 08:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen,én is kivoltam eléggé akadva hogy személyesen semmi problémára utalót nem mondott
2016. márc. 6. 08:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Wtf...

Ez egy büdös nagy paraszt jobb is hogy elment ha őt szereted akkor biztos találsz jobbat nala... 😃

Drukolok neked sok sikert...

2016. márc. 6. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem is telefonon dobott ki az elso nagy szerelmem.

Sajnos nem tudok olyan tanacsot adni,amitol egy csapasra elmulik a fajdalom. Azonban ha szeretned valakivel megbeszelni,irj nyugodtan.

2016. márc. 6. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon gerinctelen! Szerintem más fiú van a hattérben, ilyen kamu szöveggel senki sem szakít csak olyanok akik megcsalnak
2016. márc. 6. 09:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány, az lemaradt

És nincsen más, ebben biztos vagyok

2016. márc. 6. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!