Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2010 november 3-án este 21:20 körül szakított velem telefonon a barátnőm. Hogy tudnám visszahódítani?
Sziasztok!
2010 november 3 án este 21:20 körül szakított velem telefonon a barátnőm.Ezt megelőzte hogy már július eleje óta nem találkoztunk.Azt mondta hogy nála elmúlt a szerelem.Kérdeztem, hogy úrjaéledhet e, erre azt mondta, hogy nem tudja.Kérdeztem, hogy az e a szerelem elmúlásának az oka, hogy nem volt több hónapig csók, tehát több hónap alatt nem történt meg,erre azt mondta, hogy lehet.Kérdeztem, hogy találkozhatunk e azért, hogy megtörénjen a csók.Azt mondta, hogy találkozhatunk,de csak barátilag, de nem tudja hogy megtörténhet-e a csók.Mit tegyek?Az igaz hogy van súlyfeleslegem de az a kapcsolatunk kezdetekor is volt.MIT TEGYEK?Kétségbe vagyok esve.
Hát,csatlakozom,az elsőkomihoz.:)
nem hiszem,hogy azt kapcsolatnak lehet venni,hogy nemis találkoztok stb...
Hát...Ha az elején bejttél neki,akkor a végén is.
Nehéz lesz,de el kéne felejtened...
Aki telefonon szakít előtte bujkál,annak nincs helye a szívedben.
"2010 november 3-án este 21:20 körül" ... ez beszarás :DD
Szarni hány órakor voltál utoljára? (századmásodperc pontossággal ha kérhetem)
Hogyha július eleje óta nem találkoztatok, akkor persze, hogy elmúlt a szerelem.:)
Saját magadnak megválaszoltad a kérdést, találkoznotok kell, és kellően el kell lazulni. Vedd úgy, mintha együtt lennétek, csak nincs csók,stb. Aztán ha látod, hogy engedné, akkor tedd meg.
A súlyfeleslegednek nincs túl sok köze hozzá, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!