Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinédzser (összezavarodott) tinédzser fiút hogy lehet visszahódítani?
Figyelt kérdés
Ha szakított a lánnyal már néhány hónapja. Viszont a lány ugyanúgy őrülten szereti.2011. ápr. 21. 14:40
1/10 anonim válasza:
A tini szerelmek nem igazan tartanak orokke.Es lehet ,hogy amit te szerelemnek hiszel ,rajossz kesobb,hogy az valoban nem is az volt.Sok ember osszekeveri a szerelmet valami teljesen massal...mondjuk nem lehet megfogalmazni szavakkal...de tini korban inkabb csak eros vonzalmak vannak ,amit szerelemnek hisz az ember.En is igy voltam 5evvel ezelott kb.
2/10 A kérdező kommentje:
A barátom lehet, de én kicsit idősebb vagyok nála, és hidd el, ez szerelem. :)
2011. ápr. 21. 14:50
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :)
Elnézést,ez lemaradt. Rendesen átgondoltam, volt rá időm, és vissza akarom kapni Őt. TIppeket szeretnék, hogy mit tehetnék, mert azóta nem beszélünk, és nem tudok nélküle normálisan élni.
2011. ápr. 21. 14:52
4/10 A kérdező kommentje:
Esetleg értelmes válaszokat írhattok, persze ez nem olyan fontos kérdés, minthogy szőrös legyen a punci, vagy csupasz.
2011. ápr. 21. 15:27
5/10 anonim válasza:
Szerintem vedd fel vele a kapcsolatot (ha megszakadt volna), aztán beszélgessetek, kérdezd meg, hogy hogy van, miket csinál mostanság, stb..egyszerűen csak érdeklődj és majd alakulnak a dolgok.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. ápr. 21. 20:15
7/10 anonim válasza:
nagyon nehezen, de ha még midnig szeret, bár egyszer semmi sem lehetetlen
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez a gond, hogy ő már nem szerelmes, én viszont még nagyon.
2011. ápr. 21. 20:32
9/10 Dorci.1991 válasza:
Hát ha ő már nem szeret, akkor nem sok esélyt látok az újra kezdésre. Ha tényleg szereted, akkor hagyd, hogy mással boldog legyen. Meg felmelegítve tényleg csak a káposzta jó.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem szerelmes, viszont még szeret. :(
De tényleg őt akarom, adjatok tanácsot, légyszíves. Aki csinált már ilyet,vagy nem tartja lehetetlenségnek.
2011. máj. 1. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!