Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet visszahódítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet visszahódítani a barátomat?

Figyelt kérdés
Szakított velem, azt mondta, már nem szerelmes. Van, akinek sikerült már visszaszerezni a barátját szakítás után?
2011. febr. 5. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szexszel igen.
2011. febr. 5. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem válaszoltam már párszor az általad feltett kérdésekre. Vagy csak olvastam... Tudom, hogy anonim az oldal, de van egy olyan érzésem, hogy azokat is te írtad.

Én is nagyon szerettem valakit, akivel szintén azért lett vége, mert nem volt már belém szerelmes.

Az nem megoldás, hogy hónapokat agyalsz azon, hogy lehetne visszakapnod! Miért kéne neked olyan ember újból, akinek egyszer már nem kellettél? Gondolkozz kérlek. Semmi értelme. Találhatsz nem is egy férfit, aki majd szeret téged. Olyan után ne fuss, akinek nincs rád szüksége...

Legszivesebben most oldalakat írnék neked, hogy felnyissam a szemed, butaságot csinálsz, ha sokáig várod vissza. Én is végigcsináltam ezt. Tudom milyen szar dolog, de én mindenképp lebeszélnélek róla. Attól még nem fog szeretni, ha visszacsábítod. Max az ágyban működne. De kell neked olyan, aki nem szerelmes beléd? Plusz ő mondta ki, hogy legyen vége. Ő akarta.

2011. febr. 5. 12:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem én írtam, nekem ez az első, hogy ide írok, de én is olvastam hasonló kérdéseket. Vannak még páran, akik szenvednek, mint én. :( Tudom, hogy hülyeség lenne újrakezdeni, csak nehéz feldolgozni a fájdalmat.
2011. febr. 5. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
sehogy, ne hódítsd vissza, keress jobbat
2011. febr. 5. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi. Tényleg sok a hasonló probléma...

De felejteni mindenki tud. Csak idő kell hozzá és akarat :) Mindig gondolj arra, hogy butaság olyat csábítgatni, aki egyszer már kiadta az utad.

2011. febr. 5. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Tényleg ne fuss utána, mert csak magadat lököd mélyebbre és csak egyre szarabb is lesz, a mostaninál messze szarabb...
2014. szept. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!