Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet visszahódítani a barátomat?
Szerintem válaszoltam már párszor az általad feltett kérdésekre. Vagy csak olvastam... Tudom, hogy anonim az oldal, de van egy olyan érzésem, hogy azokat is te írtad.
Én is nagyon szerettem valakit, akivel szintén azért lett vége, mert nem volt már belém szerelmes.
Az nem megoldás, hogy hónapokat agyalsz azon, hogy lehetne visszakapnod! Miért kéne neked olyan ember újból, akinek egyszer már nem kellettél? Gondolkozz kérlek. Semmi értelme. Találhatsz nem is egy férfit, aki majd szeret téged. Olyan után ne fuss, akinek nincs rád szüksége...
Legszivesebben most oldalakat írnék neked, hogy felnyissam a szemed, butaságot csinálsz, ha sokáig várod vissza. Én is végigcsináltam ezt. Tudom milyen szar dolog, de én mindenképp lebeszélnélek róla. Attól még nem fog szeretni, ha visszacsábítod. Max az ágyban működne. De kell neked olyan, aki nem szerelmes beléd? Plusz ő mondta ki, hogy legyen vége. Ő akarta.
Akkor bocsi. Tényleg sok a hasonló probléma...
De felejteni mindenki tud. Csak idő kell hozzá és akarat :) Mindig gondolj arra, hogy butaság olyat csábítgatni, aki egyszer már kiadta az utad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!