Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes olyan házasságért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan házasságért küzdeni, ahol a férj kijelenti, hogy ő nem tehet arról, hogy itt tart a házasság?

Figyelt kérdés
Szerinte csak az én hibám, hogy tönkre ment a házasság, mert én kiabálok, meg veszekszek.
2021. márc. 27. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan nem lehet megbeszélni és párterápia keretében sem, akkor nem biztos.
2021. márc. 27. 15:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem akar pár terápiát sem. Normálisan már nagyon régen nem tudunk beszélni. Sőt, általában b nem is beszélgetünk. Nem érdekli, hogy mi van velem, a saját napjáról nem mesél. Sőt, azt sem mondja el, hol és merre jár. Ma délben nyögte ki nagy kérdezgetés után, hogy holnap nincs itthon, mert megy egy haverjával kocsit nézni. S minek akarok én vele kirándulni menni, mikor nem is beszélünk egymással. Pedig most gondoltam, hogy ez egy jó közös program lenne, utána beszélgethetnénk, el szerettem volna mondani, hogy mi bánt és miért vagyok ilyen rossz passzban mostanában. De nem érdekli.
2021. márc. 27. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Ha valóban kiabálsz meg veszekedsz vele, akkor még is hogyan szeretnéd elérni a kommunikáció sikerét? Biztos ő hibás, de nézz mélyen magadba gondolod át mi az amit te csinálhattál rosszul, mert mindenhez 2 ember kell.
2021. márc. 27. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is sok mindent elrontottam, tudom. Csak sokszor azért kiabálok, hátha végre figyelne rám, figyelne arra, amit én szeretnék.
2021. márc. 27. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a pasi nem szeret már téged. A kapcsolat 2 emberen múlik, mindenkiben van hiba, de ha már a másik fél nem akar tenni semmit azért, hogy jobb legyen, ott vége van. Lehet húzni de csak megy az idő.
2021. márc. 27. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a házasság már úgy néz ki, odavan. Viszont ha egyikőtöknek sincs pénze arra, hogy egyedül éljen (egyikőtök sem tudja kifizetni a másikat a közös házból, egyikőtök sem tudja tovább fizetni egyedül a lakáshitelt vagy csak szimplán nincs pénze egyikőtöknek sem arra, hogy egyedül tartson fenn egy albérletet), akkor b***hatjátok, muszáj elviselni egymást.
2021. márc. 27. 16:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Hacsak nem bántalmazó kapcsolatról van szó, nem lehet kijelenteni, hogy "csak az egyik fél a hibás".

Ha semmit nem tudtok megbeszélni, lehet nem érdemes folytatni sajnos.

2021. márc. 27. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Kevés az infó, de tuti hogy nrm szeret téged. Ezért nincs is értelme küzdeni. A párterápia szerintem amugy baromság... akik nem tudnak meglenni azokon ez max idejig-óràig segít.

Szerintem van is vakakije, ezért nem számol be merre jár.

2021. márc. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!