Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a szexért házasodnak, a nők pedig a házasságért szexelnek?
Ez igaz, de sajnos a nőknek a házasság után már ez nem számít,itt egy vicc is rá ami nagyon igaz:
Mi az az étel ami a nők szexuális vágyát 90%-al csökkenti?
-A házassági torta.
Azt tapasztalom ha már megvan a "vad" a nőknél 0-3 év után nagyon lemegy a szex iránti vágy...1 házassággal és sok kapcsolattal a hátam mögött.
Az első is jó nagy hülyeséget írt. Ha ez így lenne nem születnének gyerekek házasságba 3 évnél nagyobb korkülönbséggel...
Amúgy marhára nem igaz.
Szerintem ez butaság! Egy nő óvszerrel szinte bármikor szexelhet, és ezt a lehetőséget egyre többen használják!(legalábbis az én környékemen) Így evidens, hogy a férfiaknak sem muszáj megházasodni, ha szexelni akarnak...
A házasság teljesen másról szól!
en vagyok az elo pelda hogy a kerdesed masik fele nem igaz.
az elso felerol igazabol fogalmam nincs mivel no vagyok de ez most lenyegtelen.
en hazassagig nem teszek ilyet es az a legmeglepobb hogy a ferfiakat ez nem rettenti el...
én azért szexelek a párommal mert élvezem :)
nő vagyok
Tudtam, hogy itt tele van élettapasztalan álszent emberrel az oldal, hogy 7-est és 9-est így lepontozták...
Na mindegy már megszoktam :P Azt a gyerek születést nem értem, vannak jó házasságok is csak kevés, a többiben is foganhat attól gyerek, hogy házasság után a heti 2-3 szex lecsökken havi 1-2 re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!