Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a legnagyobb 'csövesek' házasodnak először és lesz gyerekük?
Egyébkent ugyanannyira megteheted ezt te is mint ők, mit foglalkozol masokkal?
Én nem azért házasodtam, mert mAs igen, és gyereket sem asszerint vallalunk..
1.
Mert nem bonyolítják túl az életüket számítással, karrierizmussal.
Mert nincs pénzük más szórakozásra, mint a gyerekcsinálásra.
Ahelyett, hogy fikáznád őket, kövesd a példájukat! Fogy a magyar.
pont azért, mert "csovesek".
nincsenek kulonosebb igényeik, megfelel nekik anyosnál, aposnál élni. nem aggodnak, ha nincs fix munka, mert ott van a -mindig segito család (akire a gyereket is rá lehet bizni).
nincsenek céljaik, nem akarnak egyrol a kettore jutni, vagy ha igen más hátán, rengeteg panaszkodással, de ugy 20-22 évesen 2 gyerekkel, tanulatlanul...kva nehéz lehet.
Az FHT 22800 forint. 3 Gyermekre jár 48000 Ft családi, gyermekenként a GYES, és semmit nem tenni érte, csak egy jót dugni. Plusz jár ingyen étkeztetés, önkormányzattól kaphatnak lakást, tüzelőutalványt, miegymást.
Biztos, hogy ők a hülyék, és nem én, aki dolgozom?
ma 17:50
Uszoda?!
Hun lakik magácska, Svábhegyen?
Uszoda. Ahham. Két karton cigi, 10 liter bor, a gyerek meg majd eszik az iskolában. Uszoda. Persze! Meg a Mikulás.
(és most büszke vagyok magamra, hogy sikerült cigányozás nélkül válaszolnom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!