Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a szexért házasodnak, a nők pedig a házasságért szexelnek?
Figyelt kérdés
Mennyire értesz egyet a kérdéssel? (Most nem azt kérdezem, hogy mi lenne a normális, hanem szerinted a gyakorlatban ez milyen gyakori hogy így van?)2015. jún. 17. 14:10
11/18 anonim válasza:
A házasság (jó esetben) két ember véd- és dacszövetsége, amely alapvetően a gének továbbviteléért köttetik. Majd ha idősebb leszel, megérted.
12/18 A kérdező kommentje:
Látom eléggé megoszlanak a vélemények.
#6-os: szerintem inkább bizonyíték vagy, mint ellenpélda!! :-)))
2015. jún. 17. 21:04
13/18 anonim válasza:
Én nem tudom milyen a házasság. Nem voltam házas sosem. Már harminc is elmúltam. Még nem voltam nővel. De egy jó pináért házasságot kötnék, csak lenne állandóan. Bár a házasságot sem tudom miért akarják de ha ez lenne az ára a dugásnak ám legyen.
14/18 A kérdező kommentje:
Szerintem a rafináltabb nők pontosan tudják, hogy a pasiknak szex kell. Tudják, hogy ezért cserébe kapnak meg gyakorlatilag mindent, amire szükségük van.
2015. jún. 17. 21:46
15/18 anonim válasza:
Akkor én nagyon rosszul választottam.Nálunk én igényelném többször,a férjemnek elég a havi 1-2.
16/18 anonim válasza:
15-ös. Akkor olyan férfit kell választani mint én. Én minden nap szexelnék ha lenne olyan nő aki viszonozná.a
17/18 anonim válasza:
Ma is jól berúgtam.A nők!Hogy miért szexelnek a nők!Nos ez rejtély számomra.Állítólag jólesik nekik.Hallottam ilyet.
Sokféle oka van az a lényeg!Ez az ami biztos!
Mi azért szexelünk hogy jól érezzük magunkat,Sőt az igazi férfi igényli azt hogy a partner is jól érezze magát.Ez egyfajta visszaigazolás és élményfokozóként hat.
Vagy az én esetemben,szeretek adni.Ez is egy szempont.
De erre nincs igény.Időpocsékolás semmi más.
18/18 anonim válasza:
Hehe, szerintem ez igaz:DD A férfiak bármit megtesznek a szexért, hazudnak, nem adják önmagukat, becsapják a nőt ott, ahol tudják, a nők meg biztonságot akarnak, ezért belemennek a házasságba. De a végén a pasi már nem lesz olyan figyelmes, ettől a nőnek lemegy a libidója, egyre kevesebb lesz a szex és a végén elválnak. Ha meg pach van, mindketten el is híznak a boldogtalan kapcsolatban. Ezért nem érdemes hazudni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!