Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni a hűtlenséget, mennyire kell megalkudni a tartós házasságért? Olyan idősebb emberek véleményét várom, akik legalább 20-30 éve élnek kapcsolatban, és esetleg átestek ilyesmi válságokon.
Nem vagyok tini,2 gyerekes anyuka vagyok. Régi kapcsolataim mind tönkrementek,pedig én úgy érzem nem érdemeltem meg. Most a házasságom a tét,és úgy tűnik ismét kifogtam egy nem a hűség mintaképét. Sok dologban változtattam,hogy most végre sikerüljön. Szerintem nincs hűséges férfi (saját anyám is azt mondja a nőnek kell néha megbocsátania). De meddig mehet ez,mi a határ? Nem bánt,szereti a gyerekeit,és azért annyira nem rossz a viszonyunk...volt rosszabb.
Ha férfiak írnak,kérem mondják meg Önök becsülik-e az ilyen nőt,vagy nem. Pitizni sosem fogok,csak megpróbálom elfelejteni a dolgokat...ami nehéz.
Szeretnék végre megtartani egy embert,mert biztos az én hibám is,ha ez eddig nem sikerült. De nem érzem jogosnak a rossz bánásmódot,rendesen nevelem a gyerekeket,nem vagyok akkora házisárkány,és mindig kajával várom haza :).
A gusztustalan nőknek mindig jobban megy...nekem is olyannak kéne lennem?
Kérem ne ítélkező válaszokat írjanak,csak némi tanácsot,saját tapasztalatot.
ezzel csak Magadat teszed tönkre, a bizalom már elveszett, azt hiszed a gyerekek nem veszik észre, hogy gond van, de nagyon is
Te tudod, de semmi értelme, ezért nem fognak jobban becsülni, mivel nincs következménye, lehet a végtelenségig fogja csinálni,
sajnos a kapcsolatot már az elején is mikor összekerültök ápolni kell, ráadásul az ember közben változik és a körülmények is, nincs ilyen csak az egyik lenne a hibás,
inkább az egyedüllétet választottam, mint ezt eltűrjem, a gyerekeim is nyugodtabbak lettek,
Tehát, ha jól értem, nem tudod, hogy a férjed megcsal-e, csak gondolod, mivel hinni akarsz a férjed féltékeny exfeleségének. Hihetőnek tűnik......
Kérdezd meg a férjed mit gondol erről. Aztán majd meglátod mennyire bízol a férjedben.. Melyikőjük szava fog többet érni a szemedben.
Sajnos ez egy kicsit bonyolultabb,mint látszik. A férjem egy megrögzött hazudozó,legkisebb dolgoktól a legnagyobbakig,ami nagy részben köszönhető az exnek,aki tudomásom szerint mindig ocsmány volt vele,és mindenki mással. A barátaihoz,a saját családjához is titokban tudott menni. A baj,hogy nőkkel szemben tehetetlen,irányítani kell,de másik oldalon igazi férfi. Nem mondom,hogy a hazudozások miatt jó ember,de sokszor meg is értem,mert senkinek nem akar rosszat. Viszont így természetesen nem tudok neki hinni én sem (még csak 4éve vagyunk egyutt- hétvégeken (munka), és én sem tudtam még igazán megismerni
sajnos. Sok embert rosszul formál a sors,vagy vki rosszá teszi.
Most ezek szerint mi a fő problémád?a veled való rossz bánásmód?
Mert a mögött nem feltétlenül a megcsalás áll.Sőt sok férj pont nagyon jól próbál viselkedni a feleséggel,hogy leplezze a stiklijeit.
Legalábbis ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!