Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még ezért küzdeni?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt párommal. Van egy bizonyos megállapodás köztünk. Ő félremehet akivel szeretne kivéve egy nővel.
A héten hívott, hogy hétvégén nem tudott ellenállni neki. Kiakadtam és tiltottam mindenhonnan. Most szerettünk volna szeptemberbe összeköltözni. Van értelme újabb esélyt adni neki úgy, hogy mindenhonnan letiltja ezt a nőt? Mióta együtt vagyunk kerülgeti őt ez a nő és nem fogja fel, hogy párkapcsolatban van.
Persze hibáztatom páromat is, mert ő sem ártatlan, nagyon is bűnös ő is. Csak most magamból indulok ki, hogyha nekem azt mondja valaki, hogy nem akkor az nem.
2021. aug. 23. 11:25
1/19 anonim válasza:
Ha mással lefeküdhet akkor nem mindegy hogy ezt a nőt is megdugta? Ez a kapcsolat kuka...
2/19 anonim válasza:
Igazából nyitott kapcsolatban vagytok....akkor nem mindegy kivel fekszik össze? Gázak vagytok mind a ketten.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem nem mindegy. Mert ehhez a nőhöz érzelmek is tartoznak, a többit csak egy ürítésre használja ha nem vagyok mellette.
2021. aug. 23. 11:37
4/19 anonim válasza:
Undorító dolognak tartom a nyitott kapcsolatokat. De a kérdésre hogy válaszoljak semmi értelme folytatnod vele ezt a valamit. Úgy is mindig megdugná azt a nőt is akár tudsz róla akár nem.
5/19 anonim válasza:
Valószínűleg több érzelem tartozik ahhoz a nőhöz mint hozzád, ha egyszer semmibe vette a kérdésed. Szedd össze magad és többet ne legyél lábtörlő. Mi az hogy a többit ürítésre használja ha nem vagy mellette? Ennek a pasinak mindig be kell tenni valahova? 😅
6/19 anonim válasza:
Neharagudj,de nem értem a megállapodásotokat. Egyoldaluan fűvel fával mehet kivéve egy e.bert és ezt sem tudja tartani? Te hülye vagy? Ennyíre nem értékeled magad semmire? Találsz te sokkal jobbat, nem érdemes vele kinlódj
7/19 anonim válasza:
Istenem... Eleve ez a nyitott kapcsolatosdi egy szenny, de az, hogy a kedves párod többre tartja a szeretőjét,mint téged az fix. Pont az az egy kellett neki. Milyen érdekes. Magamból kiindulva én nem tudnék mással lefeküdni, ha szeretem azt azt embert akivel együtt vagyok
8/19 anonim válasza:
Talán pont azért kellett neki annyira, mert az tilos volt.. De természetesen kuka a pasi. Hiába mondaná, hogy tiltja mindenhonnan, nem tudod ellenőrizni minden másodpercben, hogy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!