Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érdemes még ezért küzdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még ezért küzdeni?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt párommal. Van egy bizonyos megállapodás köztünk. Ő félremehet akivel szeretne kivéve egy nővel.

A héten hívott, hogy hétvégén nem tudott ellenállni neki. Kiakadtam és tiltottam mindenhonnan. Most szerettünk volna szeptemberbe összeköltözni. Van értelme újabb esélyt adni neki úgy, hogy mindenhonnan letiltja ezt a nőt? Mióta együtt vagyunk kerülgeti őt ez a nő és nem fogja fel, hogy párkapcsolatban van.

Persze hibáztatom páromat is, mert ő sem ártatlan, nagyon is bűnös ő is. Csak most magamból indulok ki, hogyha nekem azt mondja valaki, hogy nem akkor az nem.

2021. aug. 23. 11:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha mással lefeküdhet akkor nem mindegy hogy ezt a nőt is megdugta? Ez a kapcsolat kuka...
2021. aug. 23. 11:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nyitott kapcsolatban vagytok....akkor nem mindegy kivel fekszik össze? Gázak vagytok mind a ketten.
2021. aug. 23. 11:33
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem nem mindegy. Mert ehhez a nőhöz érzelmek is tartoznak, a többit csak egy ürítésre használja ha nem vagyok mellette.
2021. aug. 23. 11:37
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Undorító dolognak tartom a nyitott kapcsolatokat. De a kérdésre hogy válaszoljak semmi értelme folytatnod vele ezt a valamit. Úgy is mindig megdugná azt a nőt is akár tudsz róla akár nem.
2021. aug. 23. 11:41
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg több érzelem tartozik ahhoz a nőhöz mint hozzád, ha egyszer semmibe vette a kérdésed. Szedd össze magad és többet ne legyél lábtörlő. Mi az hogy a többit ürítésre használja ha nem vagy mellette? Ennek a pasinak mindig be kell tenni valahova? 😅
2021. aug. 23. 11:50
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Neharagudj,de nem értem a megállapodásotokat. Egyoldaluan fűvel fával mehet kivéve egy e.bert és ezt sem tudja tartani? Te hülye vagy? Ennyíre nem értékeled magad semmire? Találsz te sokkal jobbat, nem érdemes vele kinlódj
2021. aug. 23. 11:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Istenem... Eleve ez a nyitott kapcsolatosdi egy szenny, de az, hogy a kedves párod többre tartja a szeretőjét,mint téged az fix. Pont az az egy kellett neki. Milyen érdekes. Magamból kiindulva én nem tudnék mással lefeküdni, ha szeretem azt azt embert akivel együtt vagyok
2021. aug. 23. 12:22
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán pont azért kellett neki annyira, mert az tilos volt.. De természetesen kuka a pasi. Hiába mondaná, hogy tiltja mindenhonnan, nem tudod ellenőrizni minden másodpercben, hogy mit csinál.
2021. aug. 23. 12:54
 9/19 anonim ***** válasza:
46%
Haha...szerencsétlen idióták.
2021. aug. 23. 13:02
 10/19 anonim ***** válasza:
42%
Ezt megérdemelted.
2021. aug. 23. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!