Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után érdemes még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után érdemes még küzdeni, teperni, ha szeretem a másikat, vagy inkább megalázó és gáz?

Figyelt kérdés
Ha érdemes, akkor meddig, mi az a határ, ahol be kell látni, hogy vége?
2020. dec. 30. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Megalázó és időpazarlás
2020. dec. 30. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Én tudtam, hogy megalázó, de hajtott a szívem... Valahol úgy érzem, hogy jól cselekedtem, mert őszintén csináltam mindent. Persze a végére csak még rosszabb lett a lelki világom helyzete, mert kiderült, hogy még meg is csalt...😞
2020. dec. 30. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Addig küzdesz, ameddig akarsz. Hogy mi a határ, azt te érzed / fogos érezni.

Itt mondhat neked bárki bármit, úgyis meg fogod lépni, ha benned van a,, mi lenne ha".

Nincs ezzel semmi gond, így szerzel tapasztalatokat.

Ha balul sül el, onnantól te is az időpazarlásra szavazó kommentelők táborát fogos gyarapítani.

Ha mégis sikerül, akkor meg a szerencsések közé fogsz tartozni.

Mindenki a saját bőrén tanul. Tedd, amit szeretnél. Hacsak nem csaltak meg, vagy nincs új párja az exednek. Ezek azért erős "határok"..

2020. dec. 30. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet érezni azt, hogy a másik vevő-e az újrakezdésre ha beszélgettek. Fogja mondani, hogy bizonytalan, nem tudja az érzéseit, kételkedik hogy újra működne. Ha nem mondja egyértelműen ki hatátozottan, hogy nem, akkor simán lehet egy kicsit menni utána, tepetni, megmutatni hogy szeretnéd őt, aktivizálni magadat, szaladni utána ha tényleg kell. De csak ha tényleg kell a nő!
2020. dec. 31. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka, ha valaki kimondta, hogy elég - újra kezdjen és sikeres legyen. Vedd tudomásul, hogy ő lesz a lovon és nem Te.

A mozgásban levő vonatra már ne akarj felszállni, mert balesetveszélyes. Lefordítva a kérdésedre: Ha szakított veled, akkor ne esedezz, mert alighanem elutasít (ritka eset, hogyha nem) és duplán keserű lesz a szád íze. Hidd el nekem és ne ringasd magad talmi reményekben.

2021. jan. 11. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta, kérdező?
2022. jún. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!