Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi részéről az empátia teljes hiánya megfigyelhető minden téren (kisebb és nagyobb dolgokban is) akkor érdemes egyáltalán küzdeni a kapcsolatért?
Ha problémám van, elmondom neki de nem fogja fel, nem gondolja végig, nem is tudja magát beleélni és azt várja hogy azonnal söpörjem is a szőnyeg alá és legyen minden újra vidám és gondtalan. Amikor meghalt egy szerettem, akkor pedig "békén hagyott" azt mondta keressem ha úgy érzem hogy készen állok rá.
Nekem ez nagyon kiábrándító, vagy velem van baj?
Nem. Egy teljesen normális emberi igényed van. Ő meg nem tudja teljesíteni. Az ilyen embereknek nem való egészséges érzelmekkel rendelkező partner, mert tönkre teszik.
Ha jót akarsz magadnak, még idejében szakítasz.
Szerintem nem veled van a baj.
Egy párkapcsolat alapja jobbik esetben a kommunikáció, és ebbe beletartozik az, hogy a másik fél próbál támogatni érzelmileg is.
Ha ebbe a kapcsolatba belebonyolódsz, akkor nagyon rosszul fogsz kijönni a végén. Nem fog veled foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!