Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki miért csalta meg a párját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért csalta meg a párját?

Figyelt kérdés
Nem akarok köttekedni de nem értem a megcsalást.Én sosem csalnék meg senkit csak mondanám bocs és véget vetnék a kapcsolatnak szerintem ez lenne a minimum.Ezt nem kötekedésnek szántam.Érdekelnek ki miért csalja meg a párját jöhetnek hosszú storyk is :D

2021. aug. 17. 02:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%

12: Meg tudlak érteni.A nők állítólag jobban bírják szex nélkül, de havi 1 az rém kevés!

A srác, akiről írtam, azt mesélte, hogy még ezzel a hasra fekvős passzív-szexxel is megelégedett volna, ha legalább hetente megejtik. De az asszonyka ezt is elutasította. Azt gyanítja, hogy van valakije a nőnek, de semmi jelét nem találja. Lehet, hogy simán elment a libidó vándorútra.

Mindegy is, válni nem tudnak a pénz miatt. Talált egy elvált nőt, azóta heti kétszer "túlóra" van, amikor a nő gyerekei fociedzésen vannak. Ez van.

2021. aug. 17. 10:41
 22/31 anonim ***** válasza:
82%
Akkor lett szeretőm mikor 2 éve nem volt szex otthon. Pár hónapig tartott.
2021. aug. 17. 10:43
 23/31 anonim ***** válasza:
49%
Érdekes, hogy azt aki a szex hiánya miatt megy félre, azt megtapsoljátok. Az meg a világ k.rvája szerintetek, aki nem kap otthon szeretetet és törődést, ezért örül, ha végre megkapja mástól.
2021. aug. 17. 11:51
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt szex,nekem meg voltak vágyaim amiket kipróbáltam.
2021. aug. 17. 12:02
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
#14👍
2021. aug. 17. 13:36
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

23, jogos a felvetés. Egy férfinak is vannak érzelmi igényei, hacsak nem tapló.

Viszont a nőknél ez lehet a szexuális kapcsolat egyik alapja, míg a férfiaknál nem feltétlen. Eleve úgy nevelik a fiúkat, hogy átlendüljenek ezeken az akadályokon, tudod, boys don't cry. A férfiaknál primitíven mondva a "teli has, üres fXsz" egy jó kapcsolat alapja. A nőknél a figyelem, a törődés az. Nem is tartom kXrvának az elhanyagolt, rideg kapcsolatból félrelépő nőket, és akinek van egy kis intelligenciája, az sem. Annak csak azokat tartom, akik pl. az anyagi jólét mellett nem hajlandóak kompromisszumra egy kapcsolatban, és csupán az izgalom, vagy egy jobb szex miatt kefélnek félre. Innen is, onnan is kiveszi magának a jót.

Férfiak esetében aki a mester szakács szinten főző házicseléd mellett ilyen-olyan lányokat hajt. Az is k., csak férfiban.

2021. aug. 17. 13:41
 27/31 anonim ***** válasza:
78%
#26 23as és 6os vagyok. Látod, ki is akadt itt rám mindenki, mert szerelmes lettem másba az érzelmi analfabéta férjem mellett. De aki azt írta, hogy azért ment félre, mert nincs otthon szex vagy van, csak nem kielégítő, azokat senki nem szólja meg, fel vannak pontozva. :D Na mindegy, nem a százalékok alapján ítélem meg magam nyilván, csak nevetséges számomra, meg közben kicsit elkeserítő is, hogy a szexuális vágy elsőbbséget élvez a szeretet iránti vágynál.
2021. aug. 17. 15:52
 28/31 anonim ***** válasza:
72%
Még friss volt a kapcsolat, jártam a párom nélkül bulizni, a társaságból tetszett a srác, régebben is, mikor még szingli voltam többször összegabalyodtunk. Egy pár ilyen buli alkalmával csókoloztunk, szexre nem került sor már amikor együtt voltam a párommal. Nem tudtam megtenni. Bár a csók is megcsalásnak számít. Viszont úgy tűnik ezt százszorosan vissza kaptam, még így is. Azóta az akkori párom, már a férjem lett és ő is megcsalt, csak ő le is feküdt mással. Úgy érzem az élettől most kapom vissza, pedig már jó sok év eltelt azóta.
2021. aug. 17. 21:36
 29/31 anonim ***** válasza:
78%

1. Kevés volt szex és a barátnőm közölte, hogy neki ez így jó. "Ha nem tetszi, akkor keress mást!" Kerestem, de csak alkalmi volt. A lényeg, hogy nem érdekelte, mi van velem, nekem mire lenne szükségem. Nagyon jól esett mást megdugni, mert akkor én nem törődtem vele, csak magammal.

2. Megkeresett egy régi lány ismerősöm, akivel sosem jöttünk össze, mert egyikünk mindig kapcsolatban volt. Tudtam, hogy nem fogom elhagyni a páromat, de ha most sem szeretkezünk, akkor már sosem. Ő volt az első felnőttkori szerelmem. 15 éve vágytam arra a nőre és ő is rám.

2021. aug. 17. 22:43
 30/31 anonim ***** válasza:
68%

#10: Gondolom, akkor nekem jött a kérdésed, ami frappánsan csípős volt, de inkább csak a sértettségedről árulkodott.

A nyújtani kell valamit a kapcsolathoz dolog alatt azt értettem, hogy egyáltalán legyen kapcsolat. Nőként tényleg elég nőnek lenni, úgyis akad valaki. Később persze, nem árt valamit nyújtani is.

Férfiként magához ahhoz, hogy egyáltalán legyen esély kapcsolatra, már nyújtani kell valamit. Nem bombázzák szét a férfiakat ajánlatokkal.

#23-as: "Mert szerelmes lettem mellette másba. Nem akarom hárítani a felelősséget, de ha egy férfi mellett a felesége szerelmes tud lenni másba, ráadásul úgy, hogy a férfi észre sem veszi, akkor ott nem a megcsalóval vannak a nagyobb gondok."

Szerintem sokan ennél a mondatnál már nyomták is a piros kezet. Az utána lévő szöveggel viszont egyetértek én is, ezzel így általánosságban nem. Mindkét fél tehet róla. Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol szimplán rájött a másik félre, hogy kiakar próbálni dolgokat, szakított, majd pár hónap múlva próbálta magát visszakönyörögni. Még a legjobb barátai szerint sem velem volt a gond. Szóval ez helyzetfüggő.

2021. aug. 19. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!