Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki miért csalta meg a párját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért csalta meg a párját?

Figyelt kérdés
Nem akarok köttekedni de nem értem a megcsalást.Én sosem csalnék meg senkit csak mondanám bocs és véget vetnék a kapcsolatnak szerintem ez lenne a minimum.Ezt nem kötekedésnek szántam.Érdekelnek ki miért csalja meg a párját jöhetnek hosszú storyk is :D

2021. aug. 17. 02:30
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda irni hogy a bosszú megcsalás az más szerintem
2021. aug. 17. 02:32
 2/31 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom ez mennyire számít "bosszú megcsalásnak", de amikor bejelentette, hogy ő nem akar kapcsolatot, 2 nap múlva lefeküdtem valakivel, pedig elvileg akkor még úgy volt, hogy meggondolta magát és megbeszéljük. Mindegy, nem érdekelt már, meg valahogy éreztem is, hogy abból a megbeszélésből nem lesz semmi. Aztán másnap beszéltünk, jól végződött, meg is lepődtem, de utána nap megint meggondolta magát és végleg szakított.

Szóval két "szakítás" között volt egy egyéjszakás kalandom, pár nap leforgása alatt. Nem igazán tudom miért tettem, talán azért, mert úgy voltam vele, hogy ha már kidobnak, akkor legalább legyen egy jó estém. Bánatpénz, mondhatni.

2021. aug. 17. 03:00
 3/31 anonim ***** válasza:
59%

Azert, mert csak a szexben vagytam masvalakire, es emiatt evekig depresszioztam. Aztan kimondtam, hogy vege. Napokon at sirtunk egymas vallan. Teljesen ossze voltunk torve. O mondta, hogy menjek, ha nem akarok maradni, de o annyira szeretne, ha maradnek. En vagyok a no. Hosszu hazassag, kapuzarasi paniknak nevezheto, ami kitort rajtam, mert kimaradt a fiatalsagban minden.

Megcsaltam alkalmi talalkakon. Honapokon at leveleztem, chateltem, es szallodaban szexeltem. Ekozben megeltem, amit kerestem. Es elotte idegesitett a ferjem, ez pedig visszaadta az iranta valo erzeseimet.

2021. aug. 17. 03:46
 4/31 anonim ***** válasza:
74%

Első komoly kapcsolat volt, vele is vesztettem el a szüzességem. Aztán, egy egészségügyi probléma miatt ágyhoz voltam kötve 2 hétre és elmúltak az érzelmei, szóval kidobott. Megint 2 hét múlva visszakönyörögte magát, de nekem okozott egy óriási törést. Nem tudni, hogy a 2 hétben mit művelt, de később bukott le olyanokkal, hogy 1-2 sráccal érdekesen beszélt, képet cseréltek és ilyesmik.

Ezek a dolgok azért megtették bennem a hatásukat. Aztán az utamba került egy komoly nő, akivel rengeteg dologban passzoltunk. Szóval megtörtént többször is, aminek meg kellett. Voltak dolgok, amik miatt viszont nem működhetett volna ez a kapcsolat és az első lányhoz is kötődtem.

Aztán ahogy telt az idő, a barátnőm negatív hatásai mellett a környezetemben is hasonlókat tapasztaltam. Egyszerűen nem láttam egy olyan nőt sem, aki ne kacsintgatott volna félre. Meglepő, de pasiból többet is láttam, akik hős szerelmesként simán visszautasítottak jobbnál jobb csajokat is.

És amit még láttam, hogy férfiként nyújtani is kell valamit a szexhez meg a kapcsolathoz, nőként viszont elég nőnek lenni. Szóval úgy döntöttem, hogy inkább nem hagyom ki a lehetőségeimet, mert később bánni fogom. Így még párszor félreléptem.

Gondolom megfogom kapni majd a beszólásokat, viszont nem bántam meg semmit. Lettek jó élményeim és sokat is tanultam. A sztori vége az, hogy mire lenyugodtam, megkomolyodtam, már letisztult, hogy a barátnőm az égvilágon semmiben sem volt képes fejlődni és az érzelmi világa borzasztóan sivár, gyakorlatilag átalakult valami furcsa önzőséggé. Amíg én az évek alatt fejlődtem, ő visszafele ment. De, még így is erősen gondolkoztam, hogy ő lesz az, akivel házasság is lesz.

Aztán szakított. Vicces, hogy az "élni akarok" szöveggel és a fejemhez vágott olyan sérelmeket, amik nagy része igaz sem volt, a másik részüket pedig magának generálta és megbeszéltük.

Nem mentegetőzöm, nem legalizálom, amit tettem, mert nem volt korrekt, viszont örülök, hogy huszonévesen nem úgy kerültem ki újra a társkeresésbe, hogy gyakorlatilag egy lánnyal volt tapasztalatom, mert ez felért volna egy öngyilkossággal. Vannak ismerőseim, akiknek ez jutott és egyszerűen nem találnak senkit. Velük szemben, én meg igen.

2021. aug. 17. 04:20
 5/31 anonim ***** válasza:
67%
Mert már nagyon nem kívánom szexuálisan 🤷‍♂️ ennyi a rövid történet. 48F
2021. aug. 17. 04:20
 6/31 anonim ***** válasza:
71%
Mert szerelmes lettem mellette másba. Nem akarom hárítani a felelősséget, de ha egy férfi mellett a felesége szerelmes tud lenni másba, ráadásul úgy, hogy a férfi észre sem veszi, akkor ott nem a megcsalóval vannak a nagyobb gondok. Évekig kértem, hogy fektessen egy kicsit több energiát a kapcsolatunkba, de mintha a falnak beszélnék. Évek óta nem volt egy közös program, egy szál virág vagy bármi apróság. Volt olyan egy év, amikor egyszer sem kezdeményezte a szexet. Soha nem utasított vissza, de azért marha megalázó egy nőnek, ha folyamatosan neki kell rámászni a férfira, hogy legyen már valami. Jól nézek ki, nem híztam meg, adok magamra, még mielőtt valaki kitalálná, hogy biztos azért. Úgyhogy így könnyen elszálltak a rózsaszín felhők a fejünk fölül. És könnyen szerelmes lettem egy férfibe, akibe már 15 éve is szerelmes voltam, amikor a férjemet még nem is ismertem, de akkor nem lehetett köztünk semmi. Hát most lett. Válni nem akarok, van egy gyerekünk, közös hitel, meg amúgy sem, én még mindig nyitott vagyok arra, hogy a férjemmel rendbe hozzuk a dolgokat. Én belé akarok szerelmes lenni, nem másba. De így alakult sajnos. Nem vagyok rá büszke. 28N
2021. aug. 17. 04:51
 7/31 anonim ***** válasza:
75%
6os vagyok még. Szóval ez marhára nem ilyen egyszerű, hogy ha megtetszik más, akkor fogod magad és "bocsi szia", lelépsz vele. Persze, amíg az ember fiatal és nincs elkötelezettség, addig könnyen ugrál egyik kapcsolatból a másikba.
2021. aug. 17. 04:53
 8/31 anonim ***** válasza:
69%
Jézusom #6.
2021. aug. 17. 05:10
 9/31 anonim ***** válasza:
73%

6-os, szerintem rendezd magadban a dolgokat. Amúgy te figyelmes voltál a férjeddel, vagy csak elvártad?

Az én sztorym; 5 év után semmi sem volt jó. Elejével volt minden az ágyban, aztán szépen lassan elmúlt, ne nyalj, ne így, ne úgy, nincs (már) anál, nem nedvesedet, stb. Szóltam nem lesz ez így jó, unalmas, lapos, semmi izgató benne..... Nem érdekelte, nem volt változás. Aztán jött 1 másik, kicsit később egy újabb, aztán a feleségemtöl elváltam, a szeretőt elvettem, van 1 szép kisfiam. Nem bántam meg. Kíváncsi vagyok az új bak meddig bírja mellette. Bár tuti csalja. 😁

2021. aug. 17. 05:50
 10/31 anonim ***** válasza:
71%

Off 6

Miben érzed a fejlődésed pontosan ,amikor még mindig ott tartasz ,hogy egy nőnek nem kell semmit tenni egy kapcsolatban, "csak" nőnek lenni ?

2021. aug. 17. 06:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!