Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veled olyan, hogy a partnered veled csalta a párját úgy, hogy nem tudtál róla?
Eddig engem akárhány ffivel hozott össze a sors, aki félreakart is járni, már az ismerkedés elején abszolut levágós, hogy van vkijük hiaba hazudnak.
Nem tesznek bele apait anyait az ismerkedesbe, félvállrol kezelnek, hanyagolnak, es a legfobb NEM fontos nekik a szex sem csak úgy jolesne de ha nem, hát nem.
Ellenben egy egyedulállo ffi aki nincs nővel ég es fold hozzáállásban egy nőhöz.
Engem eddig olyan vert csak át aki a gyerekeit tagadta le...(elvált)
A kapcsolatban mikor már totális volt a szerelem derult csak ki, (mivel el se hozza őket soha es lesz.rja az egész családot), amikor elvitt hozzájuk mert az exével az ingatlan ugyeket le kellett beszélnie.
Na akkor feheredtem le. Meg akadtam ki azon is hogy a gyerekek ugy oruonek az apjuknak, mert szinte SOHA nem latják. Hogy igy lesz.rni a kolykoket, hat ez is fura volt.
Kerdeztem miert hazudott.
Egymondatban elmondta hogy mert ha elmondja akkor nem jövök össze vele. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!