Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miért csalta meg a párját?
Aki már megtette, az miért tette? Szeretted a párod vagy a kapcsolatotok esélytelen volt már? Hogy történt? Előre eltervezted, vagy csak úgy hirtelen megtörtént? Te mondtad el a párodnak vagy ő jött rá? Csupán kíváncsiságból kérdezem.
Kort és nemet is írjatok, köszi!
Ellaposodott, Úgy éreztem nem fejlődtünk együtt. Lemaradt tőlem és vissza- húzott. Én kiléptem volna a házasságomból de a szintén házas partnerem nem.
Sosem tudódott ki. Még nincs egy éve, hogy vége lett. 4 évig tartott. 51 nő.
Sose csaltam meg olyat, akit szerettem. Mindkét esetben megelőzte több év szexmentes időszak. Ilyen értelemben nem volt egyik sem megcsalás, mert gondolhatod, hogy milyen párkapcsolat az, amiben a férfi benne marad, ha a nő már nem hajlandó lefeküdni vele. Mindkét pasinak a lakhatása múlt rajtam, tehát érdekből voltak velem. Én csak azon csodálkozom, hogy mindketten totál kiakadtak, amikor felvilágosítottam őket arról, hogy lefeküdtem mással. Ők úgy gondolták, hogy mi még párkapcsolatban vagyunk. Hát nem tudom, 70 éves koromban valószínű én is azt fogom hinni, hogy egy párkapcsolat párkapcsolat szex nélkül is, de egyelőre attól elég messze vagyok korban, szóval én lakótársnak gondoltam őket.
Az elsőnek azért mondtam el, mert beleszerettem valakibe, aki megcsókolt és akkor döntöttem el, hogy újat kezdek.
A másodiknak nem magamtól mondtam el, hanem rákédezett, hogy van-e még esélyünk helyrejönni. Akkor felvilágosítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!