Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki miért csalta meg a párját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért csalta meg a párját?

Figyelt kérdés
Nem akarok köttekedni de nem értem a megcsalást.Én sosem csalnék meg senkit csak mondanám bocs és véget vetnék a kapcsolatnak szerintem ez lenne a minimum.Ezt nem kötekedésnek szántam.Érdekelnek ki miért csalja meg a párját jöhetnek hosszú storyk is :D

2021. aug. 17. 02:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%
4esnek szólt bocsi
2021. aug. 17. 06:55
 12/31 anonim ***** válasza:
72%

Ferjem volt az első férfi az életemben. Évekig kinlodtam rajta, hogy megcsajam-e.

Egy rész ott volt hogy havi szinten nagyon kevés a szex, másrészt nem akartam ezt férjemmel tenni, mert egyáltalán nem ezt érdemli.

Sokat beszélgettünk, próbáltuk a dolgokon javítani, de minden maradt a régiben, semmi sem változott.

Egy idő után már nem bírtam és kerestem mást, aki a szexet megadja, de csak ennyi.

Azóta nyugodtabb vagyok, férjem sem idegesíti magát, hogy nem bír szexelni, én nem nyaggatom, mégis megkapom.

2021. aug. 17. 07:05
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

Végül akkor elváltatok?

Jobb, hogy megkaptad amit kerestél?

2021. aug. 17. 07:11
 14/31 anonim ***** válasza:
85%

Fiatalon még nehéz férfiként megmaradni stabil kapcsolatban. Ilyenkor még tepernek is a lányok, hogy megtartsák a palit. A haverom 5,vagy 6 évig járt a párjával. Minden volt az ágyban. Amit csak megkívánt, volt olyan ,hogy éjjel álmában mászott rá, stb. DE! Külsőre nem volt az ideálja a lány. Ment a féltékenykedés. Kétszer volt egyéjszakása, a másodikból hosszas vívódás után szakítás, és ez lett az új kapcsolata. Mai napig tart.

Családosoknál a leggyakoribb ok az ágy. Azaz az apukák azért dugnak mellé, mert gyenge, vagy egyáltalán nincs szex. A nők elhagyják magukat, elhíznak, belefásulnak a mindennapokba. Sajna az apukák is elhanyagolják a figyelmességeket, bekényelmesednek.

Olyanról is tudok, ahol a nő bogáncsként ragadt a srácra, de igazából nem szerette. Amolyan pár-függő volt a csaj. Összeházasodtak, lettek gyerekek, a nő megtalálta bennük a szeretetforrást. Aput teljesen elhanyagolta, amolyan társas magányban éltek. Aztán a férfi elkezdett csajozgatni, beleunt ebbe a szerepbe, hogy ő a pénztárca, a fuvaros, a szerelő, de az asszony havonta 1x csak befeküdt neki háttal, és akkor megcsinálhatta. Állítólag nem is volt a nőnek igénye többször, mint a havi 1.

A megcsalások egy részére sosem derül fény. Max, ha akarják, hogy kiderüljön, vagy annyira bénán csinálják. Azt gondolom, sok posvány kapcsolatban élő férfi és nő nem engedhet meg anyagi okból sem szeretői viszonyt. Maradnak az alkalmi megcsalások. Váratlan túlóra, kétnapos munkahelyi konferencia, és egyéb alibik alatt mennek a félredugások az ilyen házasságokban. A gyerekeket megkímélik a válástól, nem lesz kisemmizve egyik fél sem anyagilag, a hitelt is törlesztik tovább, csak a párkapcsolati nyomor marad. Biztosan sokan csinálják így a mintacsalád látszata mögött.

2021. aug. 17. 07:34
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
12: Neked mennyiségi, vagy minőségi problémád volt a szexxel, ha nem titok? Mennyi igényed lett volna?
2021. aug. 17. 07:35
 16/31 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 10es, nem tudom hol olvastad a válaszomban ezt.

9es, a szex az egyetlen, ami működik a házasságunkban. De bármilyen hihetetlen nektek, a jó szex kevés a jó házassághoz. Gondolom ezért nem tűnik fel a férjemnek se, hogy valami nem stimmel, mert a férfiak azt hiszik, hogy ha jó a szex, akkor minden oké.

Igen, tettem a kapcsolatunkért, de gondolhatjátok, hogy nem fogok itt senkinek magyarázkodni, úgyse hiszitek el, engem meg pont nem érdekel, hogy vadidegenek mit gondolnak rólam.

2021. aug. 17. 07:38
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

15ös. Is-is. Kb havi egy szex ami átlag van, nagyon ritka az ennél több. Heti 2-3 már bőven jó lenne.

Minőségileg is voltak problémák, de ezeken azért nagyjából tudtunk javítani.

12es voltam

2021. aug. 17. 08:48
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
En csak akkor keresek mast ha szakitani akar/megcsal/elhagýni készül a masik fél es csak mint manko támasz kell a másik.
2021. aug. 17. 09:54
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
*mármint vki uj támasznak kell csak. Ha ezert le kell vele fekudni talan megteszem ha jó pasi.maskepp nem
2021. aug. 17. 09:55
 20/31 anonim ***** válasza:
85%
20 év házasság után, februártól van szeretőm. Kizárólag azért kerestem, mert a férjem- a kora miatt- már nem potens, 2 éve nem volt szex.Én próbálkoztam mindenféle trükkel, segédeszközzel, stb, de nem lett a legminimálisabb javulás sem, ezért kerestem egy potens férfit, akivel herti egy alkalom van csak, de az fantasztikus. Válni nem akarok, mert a férjem 80 éves, nem akarom arra kényszeríteni, hogy most kelljen új életet kezdenie. Egyébként nagyon jól élünk, értelemszerűen nem lángoló szerelem már, de nagyon jó házasság, a szextől( a hiányától) eltekintve.
2021. aug. 17. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!