Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd velem ha kicsit sem hasonlítok a feleségére?
Ezt a "viszonyt" nem veszem komolyan, ő sem.
Pár alkalom lesz és viszlát (ezt én mondtam neki), és azelőtt offolom mielőtt bármit is elkezdenék érezni iránta.
Nem fogja elhagyni soha a feleségét, és nem is szeretném hogy ezt tegye. Jó ez így ahogy van.
Pár napja láttam a feleségéről egy képet, és megfogalmazódott bennem egy kérdés.
Miért nem a feleségéhez hasonló alkatú nőt keres szexre?
Rajta van mit fogni, de nem elhízott csak olyan enyhén husis, én meg totál az ellentéte vagyok.
Nem kéne dicsérgetnie, mert anélkül is vonzódom a pasihoz, mégis megkapom a bókokat, aminek a felét sem hiszem el, mert nem vagyok magammal megelégedve. Mondhatni utálom magam...
Hogy van gusztusa hozzám, ha nem vagyok olyan, mint aki otthon várja?
""Az ő döntése ha megcsalja.
A nő nem az én feleségem, nem én tartozok neki elszámolnivalóval.""
Ezzel egyetértek, viszont:
A megcsaló már ráhárítja majd a feleségre a felelősséget (Mert hát ugye majd ő is számon kéri, és ki lenne a "hibás"?)
A végén a feleség lesz a hibás :D
Az aki nem tett semmit :D
De ez már igazából az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!