Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd velem ha kicsit sem hasonlítok a feleségére?
Ezt a "viszonyt" nem veszem komolyan, ő sem.
Pár alkalom lesz és viszlát (ezt én mondtam neki), és azelőtt offolom mielőtt bármit is elkezdenék érezni iránta.
Nem fogja elhagyni soha a feleségét, és nem is szeretném hogy ezt tegye. Jó ez így ahogy van.
Pár napja láttam a feleségéről egy képet, és megfogalmazódott bennem egy kérdés.
Miért nem a feleségéhez hasonló alkatú nőt keres szexre?
Rajta van mit fogni, de nem elhízott csak olyan enyhén husis, én meg totál az ellentéte vagyok.
Nem kéne dicsérgetnie, mert anélkül is vonzódom a pasihoz, mégis megkapom a bókokat, aminek a felét sem hiszem el, mert nem vagyok magammal megelégedve. Mondhatni utálom magam...
Hogy van gusztusa hozzám, ha nem vagyok olyan, mint aki otthon várja?
Változatosság. Pont azt adod, amit a neje nem tud, a vékonyságot. Otthon meg várja a markolaszható gömbölyded forma. De valószínűleg akkor is megdugna, ha kövérebb, öregebb és csúnyább vagy. Ugyanis két p1na még mindig jobb, mint egy. Ezeknek mindegy, csak fényezd az egóját, hogy minden ujjára jut nő, még mindig ő falu bikája, még ha otthon már csak félárbócon áll, akkor is.
Lehet az is, hogy neki ez a nagyon vékony jön be, és ő az, aki utálkozik a nejére, hogy nem igaz, hogy szülés után nem tud 45 kilóra visszafogyni. Ilyen kollégám nekem is volt. Mindenki azt hitte, valami 90 kilós debella lehet a neje, annyit panaszkodott. Utána családi napon beállított egy Marylin Monroe alkatú nővel, aki ott kerek, ahol kell. De akkor is 20 kilóval több, mint az első randin, 16 évesen.
Te meg azért bünteted magad egy ilyen megalázó szituációval, mert utálod magad és szeretsz szenvedni. Ezért nem fogod tartani azt, hogy pár szex és vége. Évekig fogsz vergődni, hogy sajnáltatni tudd magad.
Szeretősdi helyett célszerűbb lenne egy pszichológus.
Akkor sem találtam párt, amikor nem kezdtem ki nős férfival.
Hiába tettem én meg bármit és nyitottam olyan felé, aki egyedülálló volt.
Sajnos nem törvényszerű, hogy összejön egy párkapcsolat ha mindent igyekszik jól csinálni az ember.
Nincs összefüggés a külsőtök között.
A lényeg, hogy MÁS vagy, neki ennyi elég.
Akkor engem is meg fog unni, de azt nem várom meg.
Tudom hogy nem helyes amit csinálok, de még mindig több örömet okoz, mintha munka után otthon ülnék a sarokban vagy valami káros szenvedélybe menekülnék.
"Akkor engem is meg fog unni, de azt nem várom meg."
Most ez nagyon úgy tűnik, hogy komolyan azt gondoltad, téged nem un meg. Dehogynem. Az ilyen fasz, aki elvesz egy nőt, aztán mellette hajkurász más nőket, az szerinted téged nem unna meg? Pina, pina, neki mindegy milyen, a lényeg, hogy minél több strigula legyen. És tuti nem te vagy az egyetlen, akit meghúz még az asszony mellett. Az ilyen csak akkor áll le, ha már impotens lesz. Addig baszik jobbra-balra. A nők csak cserélhető játékok számára. Te is.
Ahogy nekem is ő.
Ha az asszonyt megcsalja, velem is megtenné.
Épp ezért nem is tervezek vele semmit.
Ez annyira szánalmas. Tehát azért dugatod magad vele, holott semmire se tartod, mert másnak nem kellesz. Ő beéri annyival, hogy új p1na, te meg maximum ennyit tudsz nyújtani.
Annyira besavanyodott vagy, hogy ecetet izzad tőled a mobilom és összehúzta a szemem ez az iromány. Vajon miért nem kellesz normális pasinak?
Biztos nem ezért, mivel nem táblával járkálok a kezemben hogy "nős pasival dugok".
Anno volt párkapcsolatom és hűséges voltam.
Az ember mindenkihez másképp viszonyul. Egyikhez így, a másikhoz úgy.
"Mindenkinek szabad akarata van és saját felelőssége."
Pontosan. Te viszont tagadod a sajatod.
Nem tagadom, tudom hogy dönthettem volna úgy is, hogy nem kezdek vele.
És az mit tett volna hozzá az életemhez?
Megveregetem a vállam hogy ügyes voltam, aztán nézhetem tovább a 4 falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!