Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a párodnak/házastársadnak szeretője van, aki szintén házas vagy párkapcsolatban él, felhívnád az ő párját, hogy tájékoztasd?
Figyelt kérdés
Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, de feljött társaságban ez a téma, kíváncsi lennék mások véleményére is :)2021. júl. 8. 08:48
11/13 anonim válasza:
Naná, hiszen az ember nem lehet közömbös az iránt, hogy másokat átvernek. Mindenkit tájékoztatok, akinek a párja tilosban jár, már sokan megköszönték, hogy ezáltal megszabadultak a lúzertől, aki csalta őket.
12/13 anonim válasza:
Lehet, végül is neki is JOGA van tudni róla. Gyakorlatilag nem tudom, hogy lenne-e hozzá lelki erőm...
13/13 anonim válasza:
Nem szavaztam. Attól függ, hogy ő monogám-e. Ha igen, nem mondanám el. Ha nem, akkor örömmel hiresztelném az örömhírt, hogy sok boldogság van itt a párjaink közt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!