Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon megcsal a barátnőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal a barátnőm a barátommal, akire rábíztam 3 hónapig míg külföldön voltam?

Figyelt kérdés

3 és fél hónapig külföldön voltam, mennem kellett munka miatt, a munkahely küldött ki. Barátnőmmel előtte költöztünk össze. Mivel neki tök idegen ez a város, sőt az ország (Mo-ról költözött hozzám Németországba) rábíztam addig az egyik barátomra. Segítse amiben kell.

Barátnőm kitörő örömmel kedvenc kajámmal stb várt haza 5 napja. Nincs a viselkedésében fura, de a szomszédom tegnap este mikor beszélgettünk azt mondta, hogy napi 2-3x is itt volt a barátom, jöttek-mentek éjszaka(!) is és volt hogy itt parkolt a kocsija éjszaka. Azt mondta, hogy volt, hogy napokig nem volt itthon a barátnőm... amit abból látott, hogy sosem volt elhúzva sehol a sötétítő a lakásban. Éjszaka mindig elhúzzuk. Barátnőmet persze felkérdeztem, mire őrületes hisztiben tört ki, hogy én miért gyanusítom őt, mikor úgy költöztettem ide, hogy tudtam, hogy itt fogom hagyni ennyi időre, ő örömmel várt. Holnap haza is akar utazni a szüleihez 1-2 hétre, mert nagyon megsértődött rám.

A barátom egyszerűen kinevetett, hogy ne bolonduljak meg.

Ti mit szóltok?

Egyáltalán mit tegyek ilyen helyzetben?

2021. máj. 30. 16:24
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha te azt akarod hinni hogy nem,akkor biztos úgyvan🙄
2021. máj. 31. 00:00
 52/57 anonim ***** válasza:

1. a rábízás azt jelenti, hogy mindenben rábíztad.

2. nem megyünk sehova a nő nélkül, mert ez lesz belőle,

3. örülj neki, hogy a haveroddal volt és nem mással.

2021. máj. 31. 18:31
 53/57 anonim ***** válasza:

megbiztal bennük, sajnos.

Rabizast úgy mond sztem úgy érti, idegen országban eligazodjon,meg ne essen baja,legyen társasága ne unatkozzon. Külföldön egyedül azért eléggé rossz. Fontos volt a munka rendben.

De igen valószínűleg megcsalt, szomszéd meg miért hazudnap? Meg miért ne figyelné, öregeknek csak ennyi dolguk van :D megbízhatóbb mint a két barátod.. Szerintem, de legalább vallnák be , ennyi gerinc lehetne bennük.

Ha nem tudod meg mindig is kínozni fog ez a dolog, és lehet később is megtennép, nem lenne ugyan olyan a kapcsolat.

A kedveskedés, bűntudat, kiengesztelés jele, vagy csak normálisnak akar tűnni. Felháborodás is jel. Elolvashatod az üzenetváltásait, az talán segít kideríteni

Ui:

Köszönd meg a barátodnak, hogy kielegitette a barátnőd, nagylelkű, és egy p, csa

2021. jún. 1. 02:43
 54/57 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ez a Ne hagyd egyedül a nodet mert megcsal szerintem túlzás, ki lehet bírni 3 hónapot.

Ha nem rádvedőtik hogy kiengedje a vágyait , akkor valószínűleg megcsalt.

Hosszú idő után, nagyon vad a szex szerintem

2021. jún. 1. 02:46
 55/57 anonim ***** válasza:
44%

Gyanús ez.Ha tényleg nem csalt meg(és nem úgy kérdezgetted,mint egy agresszív vallatótiszt)akkor a hisztit nem látom indokoltnak.Ez a "legjobb védekezés a támadás" jele,mikor bukta van.Képzeld magad egy nő helyébe,ha tényleg nem csalnád meg a párod,akkor max.meglepődnél mikor felhozza a témát ,és elmondanád,hogy butaságokat beszél.Persze a profi megcsalók ezt is szépen el tudják játszani,de nem egy ilyen hisztirohamosról derült már ki,hogy mi az igazság.

40/F

2021. jún. 3. 18:23
 56/57 anonim ***** válasza:
44%

Értékelés:

Megcsalt - 0%

Nem csalt meg - 100%

Szép!

2021. jún. 3. 21:53
 57/57 anonim ***** válasza:
ciki! :)
2021. jún. 3. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!