Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal a barátnőm a barátommal, akire rábíztam 3 hónapig míg külföldön voltam?
3 és fél hónapig külföldön voltam, mennem kellett munka miatt, a munkahely küldött ki. Barátnőmmel előtte költöztünk össze. Mivel neki tök idegen ez a város, sőt az ország (Mo-ról költözött hozzám Németországba) rábíztam addig az egyik barátomra. Segítse amiben kell.
Barátnőm kitörő örömmel kedvenc kajámmal stb várt haza 5 napja. Nincs a viselkedésében fura, de a szomszédom tegnap este mikor beszélgettünk azt mondta, hogy napi 2-3x is itt volt a barátom, jöttek-mentek éjszaka(!) is és volt hogy itt parkolt a kocsija éjszaka. Azt mondta, hogy volt, hogy napokig nem volt itthon a barátnőm... amit abból látott, hogy sosem volt elhúzva sehol a sötétítő a lakásban. Éjszaka mindig elhúzzuk. Barátnőmet persze felkérdeztem, mire őrületes hisztiben tört ki, hogy én miért gyanusítom őt, mikor úgy költöztettem ide, hogy tudtam, hogy itt fogom hagyni ennyi időre, ő örömmel várt. Holnap haza is akar utazni a szüleihez 1-2 hétre, mert nagyon megsértődött rám.
A barátom egyszerűen kinevetett, hogy ne bolonduljak meg.
Ti mit szóltok?
Egyáltalán mit tegyek ilyen helyzetben?
Nem tudtam nőre, mert nincsenek női barátaim
De minek aludt volna itt? 15 percre lakik tőlünk autóval. egész nap autózik így is, nem esett volna nehezére hazamenni
A lakásban nem volt mit csinálnia, itt mindent rendben hagytam
Én a rábízást úgy gondoltam, hogy elviszi autóval, ahova kell
Nem közös szabadidő programozás
A tamadas a legjobb vedekezes!
Azert hisztizett, mert lebukott.
A baratod pedig oda tette magat, talan jobban mint kellett volna. Egyutt toltottek az ejszakakat, szerinted mit csinaltak? Naiv vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!