Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon megcsal a barátnőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal a barátnőm a barátommal, akire rábíztam 3 hónapig míg külföldön voltam?

Figyelt kérdés

3 és fél hónapig külföldön voltam, mennem kellett munka miatt, a munkahely küldött ki. Barátnőmmel előtte költöztünk össze. Mivel neki tök idegen ez a város, sőt az ország (Mo-ról költözött hozzám Németországba) rábíztam addig az egyik barátomra. Segítse amiben kell.

Barátnőm kitörő örömmel kedvenc kajámmal stb várt haza 5 napja. Nincs a viselkedésében fura, de a szomszédom tegnap este mikor beszélgettünk azt mondta, hogy napi 2-3x is itt volt a barátom, jöttek-mentek éjszaka(!) is és volt hogy itt parkolt a kocsija éjszaka. Azt mondta, hogy volt, hogy napokig nem volt itthon a barátnőm... amit abból látott, hogy sosem volt elhúzva sehol a sötétítő a lakásban. Éjszaka mindig elhúzzuk. Barátnőmet persze felkérdeztem, mire őrületes hisztiben tört ki, hogy én miért gyanusítom őt, mikor úgy költöztettem ide, hogy tudtam, hogy itt fogom hagyni ennyi időre, ő örömmel várt. Holnap haza is akar utazni a szüleihez 1-2 hétre, mert nagyon megsértődött rám.

A barátom egyszerűen kinevetett, hogy ne bolonduljak meg.

Ti mit szóltok?

Egyáltalán mit tegyek ilyen helyzetben?

2021. máj. 30. 16:24
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
92%
18. Ha alapból egymásnak nem barátai, csak a kérdező volt a közös ember az életükben, akkor gyanús igen. Nálunk is a legjobb barátom (+ más jó barátaim) és a barátnőm egymásnak nem barátai, haverjai. Nem töltenek időt együtt soha. Szóval igen, így azért elég fura lenne.
2021. máj. 30. 17:11
 22/57 A kérdező kommentje:
Egyik sem iszik alkoholt, barátom vallásánál fogva soha nem is ivott még
2021. máj. 30. 17:11
 23/57 anonim ***** válasza:
98%
Vaaaagy, a szomszéd unatkozik, a tipik megkeseredett ember, aki össze-vissza látott ezt-azt, aztán kavarja a szrt. Mert ilyen is van bőven, by the way...
2021. máj. 30. 17:12
 24/57 anonim ***** válasza:
73%
22. A dolog egyre csak valószínűbbnek tűnik, ahogy újabb részleteket bontasz ki. Ezek szerint a barátod megdzsihádolta a barátnődet.
2021. máj. 30. 17:17
 25/57 anonim ***** válasza:
65%
"Rábíztad", tehát együtt is töltötték az idejüket. Mivel a csaj frissen költözött ki Németországba, a kutyát nem ismeri, nincsenek barátai és családja, ezért mégis mit kellett volna 3 hónapig csinálnia? Ülnie és malmoznia? Örülj, hogy elvolt a barátoddal, akire történetesen te bíztad rá. Azt, hogy történt-e valami csak ők tudhatják, te meg eldöntheted, hogy bízol-e bennük. Vagy hihetsz a kukker szomszédodnak, aki nem volt rest rögtön mindenről beszámolni. Amúgy ha ottaludt párszor, akkor mivan? Két ellenkező nemű kefélés nélkül nem tud aludni?
2021. máj. 30. 17:20
 26/57 anonim ***** válasza:
60%
A probléma megelőzésének híve vagyok: Nem lett volna értelmesebb dolog egy vele azonos neműre bízni? Talán neki is jobb lett volna és lenne ez a féltékenykedésed?
2021. máj. 30. 17:21
 27/57 A kérdező kommentje:

Nem tudtam nőre, mert nincsenek női barátaim

De minek aludt volna itt? 15 percre lakik tőlünk autóval. egész nap autózik így is, nem esett volna nehezére hazamenni

A lakásban nem volt mit csinálnia, itt mindent rendben hagytam

2021. máj. 30. 17:25
 28/57 A kérdező kommentje:

Én a rábízást úgy gondoltam, hogy elviszi autóval, ahova kell

Nem közös szabadidő programozás

2021. máj. 30. 17:26
 29/57 anonim ***** válasza:
97%
Ja hogy te aszitted a kiskutyusodat bíztad rá a szomszédra? Aki néha megeteti meg kiviszi pisilni? Valszeg a csajod unatkozott, a haverod ráért és ki tudja miket csináltak együtt. Egyedül egy idegen országban mégis mit gondoltál 3 hónapig mit fog csinálni? Még jó, hogy kihasználja a társaságot. Legközelebb ne hagyd ott ennyi időre a frissen hozzád külföldre költözött nődet és nem kell ezen aggódnod. Hogy kettejük közt mi történt azt csak ők tudhatják.
2021. máj. 30. 17:31
 30/57 anonim ***** válasza:
88%

A tamadas a legjobb vedekezes!

Azert hisztizett, mert lebukott.

A baratod pedig oda tette magat, talan jobban mint kellett volna. Egyutt toltottek az ejszakakat, szerinted mit csinaltak? Naiv vagy!

2021. máj. 30. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!