Sos! Tudok még tenni valamit vagy ne is aggódjak? Külföldön nyaraltunk barátommal és egy átmulatott éjszaka után nem védekeztünk semmivel, bennem ment el.
Figyelt kérdés
Aztán utánaszámoltam és pont a 14. napon éjszaka történt a dolog. Viszont sok helyen irták hogy addigra már elhal a petesejt vagyis akkor nem sok esély van hogy babás leszek ugye? mert csak ma értünk haza igy nem tudtam bevenni eseményutánit.2016. szept. 22. 15:03
1/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz babát, akkor aggódj.
3/8 anonim válasza:
Max imádkozni... 14 nappal szex után tesztelj!
4/8 anonim válasza:
nem írtad,hogy hány napja történt a dolog, érdeme-se bevenned még eseményutánit. Én a helyedben jobban utánaolvasnék hogy hogyan lehet teherbe esni.mert ez nem ilyen egyszerű,hogy akkor nem lehet máskor meg igen. igazából pont jókor voltatok együtt,hogy megfoganjon a baba, másrészről ezt nem lehet napra pontosan kiszámolni,nem tudjuk hány napos a ciklusod,és akkor még az extra pé-ről nem is beszéltünk.
5/8 anonim válasza:
Ha gépként működsz, és pont 14. napon volt ovulációd, akkor is teherbe eshettél. De mivel gép sem vagy, és nem is látsz magadba, hát igen, én aggódnék. Aztán lehet mondani majd a szülőágyon vagy az abortusz előtt a műtőben, hogy milyen kifogások miatt jutottál oda, csak épp a biológiát és az orvost nem fogja ez érdekelni. A te tested, a te életed. A pasid nyilvánvalóan szrik rá, hogy mi lesz veled és hogy min fogsz keresztülmenni miatta, ezt is azért átgondolnám, már ami a jövőt illeti. Még van pár napod, mielőtt tesztelhetsz, meditálj azon, hogy milyen emberrel vagy és milyen jövőt szánsz magadnak. Épp ideje gondolkodni kicsit!
6/8 anonim válasza:
Egyrészt simán lehetsz terhes, jó időben csináltátok. Másrészt a legtöbb párnak nem jön össze egy alkalomból, sőt van akinek évekig se. Mást nem tudsz tenni, mint várni amíg remélhetőleg megjön.
7/8 anonim válasza:
"egy átmulatott éjszaka után nem védekeztünk"
- ilyen esetben MINDIG aggódni kell, kivéve, ha örültök, hogy gyerek lesz.
8/8 anonim válasza:
Az pont jó idő, egyébként meg tökmindegy, én pár nappal azelőtt estem teherbe hogy meg kellett volna jönnie... (És én időben vettem be esemény utánit, 3 éves a lányom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!