Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon megcsal a barátnőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megcsal a barátnőm a barátommal, akire rábíztam 3 hónapig míg külföldön voltam?

Figyelt kérdés

3 és fél hónapig külföldön voltam, mennem kellett munka miatt, a munkahely küldött ki. Barátnőmmel előtte költöztünk össze. Mivel neki tök idegen ez a város, sőt az ország (Mo-ról költözött hozzám Németországba) rábíztam addig az egyik barátomra. Segítse amiben kell.

Barátnőm kitörő örömmel kedvenc kajámmal stb várt haza 5 napja. Nincs a viselkedésében fura, de a szomszédom tegnap este mikor beszélgettünk azt mondta, hogy napi 2-3x is itt volt a barátom, jöttek-mentek éjszaka(!) is és volt hogy itt parkolt a kocsija éjszaka. Azt mondta, hogy volt, hogy napokig nem volt itthon a barátnőm... amit abból látott, hogy sosem volt elhúzva sehol a sötétítő a lakásban. Éjszaka mindig elhúzzuk. Barátnőmet persze felkérdeztem, mire őrületes hisztiben tört ki, hogy én miért gyanusítom őt, mikor úgy költöztettem ide, hogy tudtam, hogy itt fogom hagyni ennyi időre, ő örömmel várt. Holnap haza is akar utazni a szüleihez 1-2 hétre, mert nagyon megsértődött rám.

A barátom egyszerűen kinevetett, hogy ne bolonduljak meg.

Ti mit szóltok?

Egyáltalán mit tegyek ilyen helyzetben?

2021. máj. 30. 16:24
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Ők azt mondják, hogy nem aludt itt és a furikázáson kívül annyit csináltak, hogy néha sötétedés után együtt sétáltak, mert a barátnőm nem mert egyedül
2021. máj. 30. 17:36
 32/57 anonim ***** válasza:
56%

Te is tudod a választ, hogy megcsalt. Főleg, ha te voltál az "összekötő kapocs" a barátod és a barátnőd között. Éjszaka mit járkálnak ide-oda? Mit keres éjszaka a barátod kocsija nálatok? Egy férfi és egy nő mit csinál együtt éjszaka kettesben? Malmoznak? "Filmeznek" :D

Keress magadnak egy valódi felnőtt nőt, akiben megbízhatsz, nem egy ilyen kis luvnyát, akit "gyermekmegőrzőbe" kell rakni.

Legközelebb rakj ki kamerát, rejtettet is.

2021. máj. 30. 17:43
 33/57 A kérdező kommentje:

Ha tényleg itt volt a kocsi akkor tuti, hogy megcsalt persze

De mi van ha nem volt itt a kocsi éjszaka?

2021. máj. 30. 17:45
 34/57 A kérdező kommentje:

Mivel egy kisvárosban élt Magyarországon, soha nem tömegközlekedett és itt iden országban nagyvárosban van, muszáj az autó és ő még nem vezet

Nem hiszem, hogy ez lenéző

2021. máj. 30. 17:48
 35/57 A kérdező kommentje:

De ha már ez is baj majd legközelebb csak úgy szélnek eresztem, hogy bolodoguljon ahogy tud

AZ biztos elég "férfias"

2021. máj. 30. 17:49
 36/57 anonim ***** válasza:
58%
34. Rengetegszer a nők infantilizálják saját magukat, ehhez egyáltalán nem kellenek a férfiak. Vágynak a "biztonságra".
2021. máj. 30. 17:51
 37/57 anonim ***** válasza:
53%
37 Ti már csak tudjátok milyenek a nők, incelkék ☺ Naponta olvashatjuk is a szakértő véleményeiteket.
2021. máj. 30. 17:56
 38/57 anonim ***** válasza:
18%
Megjött az ügyeletes femennáci...
2021. máj. 30. 18:03
 39/57 anonim ***** válasza:
69%
Hogy tudtak màszkálni éjszaka mikor a virus miadt este kijàràsi korlàtozàsok voltak amit ugye Nèmet országban is szigorúan büntettek a rendőrök... De amugy meg te ismered a barátnödet neked kell tudni hogy megcsalna-e...
2021. máj. 30. 19:20
 40/57 anonim ***** válasza:
69%

A szomszéd azt leste, hogy milyen kocsija van a barátodnak? És hogy éjszaka ott áll - e? :D lol. Egy szomszédomnak sem tudnám megmondani, milyen autója van. A kijárási korlátozás meg a másikfele...

Ezt soha nem fogod megtudni, én egy pletykás szomszéd szavára nem adnék.

A barátnőd azt állítja, nem csalt meg. A barátod is. Gondolj csak abba bele, 3 hónap alatt mennyire melegedhettek össze, ha igaz a pletyka? Biztos, hogy nem a kedvenc kajáddal várt volna haza, hanem azzal, hogy költözik a haverodhoz. 3 hónap nem kevés idő.

Én ha beleszerelmesednék egy másik pasiba, akivel agyba-főbe együtt vagyok 3 hónapig, bebiztosítom a helyem nála kvázi, simán dobbantanék a kapcsolatomból. HA ilyen gusztustalan lennék, de nem vagyok.

Szóval, ha logikusan átgondolod, akkor SZERINTEM nem csalt meg. Már összejöttek volna akkor.

2021. máj. 30. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!