Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal a barátnőm a barátommal, akire rábíztam 3 hónapig míg külföldön voltam?
3 és fél hónapig külföldön voltam, mennem kellett munka miatt, a munkahely küldött ki. Barátnőmmel előtte költöztünk össze. Mivel neki tök idegen ez a város, sőt az ország (Mo-ról költözött hozzám Németországba) rábíztam addig az egyik barátomra. Segítse amiben kell.
Barátnőm kitörő örömmel kedvenc kajámmal stb várt haza 5 napja. Nincs a viselkedésében fura, de a szomszédom tegnap este mikor beszélgettünk azt mondta, hogy napi 2-3x is itt volt a barátom, jöttek-mentek éjszaka(!) is és volt hogy itt parkolt a kocsija éjszaka. Azt mondta, hogy volt, hogy napokig nem volt itthon a barátnőm... amit abból látott, hogy sosem volt elhúzva sehol a sötétítő a lakásban. Éjszaka mindig elhúzzuk. Barátnőmet persze felkérdeztem, mire őrületes hisztiben tört ki, hogy én miért gyanusítom őt, mikor úgy költöztettem ide, hogy tudtam, hogy itt fogom hagyni ennyi időre, ő örömmel várt. Holnap haza is akar utazni a szüleihez 1-2 hétre, mert nagyon megsértődött rám.
A barátom egyszerűen kinevetett, hogy ne bolonduljak meg.
Ti mit szóltok?
Egyáltalán mit tegyek ilyen helyzetben?
Te is tudod a választ, hogy megcsalt. Főleg, ha te voltál az "összekötő kapocs" a barátod és a barátnőd között. Éjszaka mit járkálnak ide-oda? Mit keres éjszaka a barátod kocsija nálatok? Egy férfi és egy nő mit csinál együtt éjszaka kettesben? Malmoznak? "Filmeznek" :D
Keress magadnak egy valódi felnőtt nőt, akiben megbízhatsz, nem egy ilyen kis luvnyát, akit "gyermekmegőrzőbe" kell rakni.
Legközelebb rakj ki kamerát, rejtettet is.
Ha tényleg itt volt a kocsi akkor tuti, hogy megcsalt persze
De mi van ha nem volt itt a kocsi éjszaka?
Mivel egy kisvárosban élt Magyarországon, soha nem tömegközlekedett és itt iden országban nagyvárosban van, muszáj az autó és ő még nem vezet
Nem hiszem, hogy ez lenéző
De ha már ez is baj majd legközelebb csak úgy szélnek eresztem, hogy bolodoguljon ahogy tud
AZ biztos elég "férfias"
A szomszéd azt leste, hogy milyen kocsija van a barátodnak? És hogy éjszaka ott áll - e? :D lol. Egy szomszédomnak sem tudnám megmondani, milyen autója van. A kijárási korlátozás meg a másikfele...
Ezt soha nem fogod megtudni, én egy pletykás szomszéd szavára nem adnék.
A barátnőd azt állítja, nem csalt meg. A barátod is. Gondolj csak abba bele, 3 hónap alatt mennyire melegedhettek össze, ha igaz a pletyka? Biztos, hogy nem a kedvenc kajáddal várt volna haza, hanem azzal, hogy költözik a haverodhoz. 3 hónap nem kevés idő.
Én ha beleszerelmesednék egy másik pasiba, akivel agyba-főbe együtt vagyok 3 hónapig, bebiztosítom a helyem nála kvázi, simán dobbantanék a kapcsolatomból. HA ilyen gusztustalan lennék, de nem vagyok.
Szóval, ha logikusan átgondolod, akkor SZERINTEM nem csalt meg. Már összejöttek volna akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!