Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akinek a lelkiismerete megszól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a lelkiismerete megszólalt az utolsó pillanatban, meggondolta magát, mert szereti a párját, annak hogy alakult a kapcsolata később?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy a kísértés a mai napig megvan.

El lehet ezt nyomni? Vagy csak önámítás az arra hajlamosaknál?

2021. máj. 17. 18:01
 81/94 anonim ***** válasza:
88%
Barmi szolal meg, szerelmes az ember egy masikba, es ha nem lesz oleles, akkor plane ejjel-nappal ra gondol. Ha ez jobb neked.
2021. jún. 16. 03:00
 82/94 anonim ***** válasza:

Le tudtátok zárni kérdező?

Vagy még mindig szenvedős a helyzet?

Nekünk sikerült pontot tenni a végére és ez nagyon nagy megkönnyebbülés!

2021. jún. 17. 06:38
 83/94 A kérdező kommentje:
Szenvedős...
2021. jún. 17. 14:10
 84/94 A kérdező kommentje:
Hogy lehet pontot tenni erre, mikor beleőrülsz a vágyakozásba?
2021. jún. 21. 06:10
 85/94 anonim ***** válasza:
82%
Úgy hogy eldöntöd a fejedben. Idővel elmúlik.
2021. jún. 21. 08:39
 86/94 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem találkozol vele többet.
2021. jún. 21. 10:44
 87/94 anonim ***** válasza:
88%
Nálam is fejben dőlt el! Idővel annyit mondtam magamnak hogy ez nem helyes és annyi okot találtam ami ellene szól, hogy fejben le tudtam zárni. Az már más kérdés a szívem mikor engedi el őt végleg, mert minden nap a háza előtt kell elmennen és amikor találkozunk vágyakozva bámul.
2021. jún. 21. 13:38
 88/94 anonim ***** válasza:
88%
Hasonló cipőben járok. A férjemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk, évek alatt jutottam el arra a pontra h na most van elegem, én már ezért nem küzdök. Nagyon szerelmes voltam belé, igazából az is elmúlt de nagyon lassan. Nem akartam másik férfit, csak nyugalmat, de mégis találkoztam valakivel, munkatársak lettünk, tök véletlen az egész, máig úgy gondolom nekünk nem szabadott volna találkoznunk soha... lényeg h nagyon megtetszett, eleinte nem gondoltam bele többet, csak csipkelődtem vele, élveztem a társaságát, aztán észrevettem h mintha kölcsönös lenne a vonzalom... igazából még itt sem gondoltam többre hiszen barátnője van évek óta, sőt mondjuk úgy h 10/10 kategória, ráadásul fiatalabb nálam majdnem 10 évvel.... és mégis beütött... végülis ki lett mondva h nagyon bejövünk egymásnak közös a vonzalom, hangzottak el ígéretek is, de nyilván itt a testi vágy dominált inkább. Hozzátenném eddig semmi nem volt még köztünk, csak ismerkedés fázis. A férjem rájött, na itt jön a csavar, ő totál megváltozott értem, végülis újra egymásratalálás, úgy volt h a harmadik megy a levesbe de nem bírjuk elfelejteni egymást. Most ott tartunk legalább egy csók legyen... csak egyszer érezni akarom... nem tudom ezt lehet e tartani. Sajnos minden nap látom, és azt hiszem egy kicsit szerelmes is vagyok. Beleőrülök ebbe, de h parancsoljak a szívemnek??? A férjem évekig hanyagolt, ez a másik férfi meg... olyan szinteken mozgat meg ahogy az életbe még senki pedig már túl vagyok egy két dolgon... szóval szar ügy.
2021. júl. 3. 11:43
 89/94 anonim ***** válasza:
16%

Azt hiszem én munkahelyet váltanék.Az ilyen egymásra hangolt emberek néhány jó szex után többnyire nem találják meg a közös hangot.

Olyan ez,mint a búcsúszex.Évek távlatából érdektelen dolog.

Én inkább a házasságomra koncentrálnék.

2021. júl. 3. 11:56
 90/94 FoxtrotLidérc ***** válasza:
75%
Ismerek egy esetet. Van egy kollégám, aki mesélte, hogy 8-9 évvel ezelőtt majdnem megcsalta a párját. Már majdnem elkezdték a dolgot, amikor a lelkiismerete közbeszólt. Elhajtotta a csajt a vérbe, és többé nem beszéltek. Személy szerint nagyon tudom tisztelni érte - mondjon bárki bármit. :)))
2021. júl. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!