Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a lelkiismerete megszólalt az utolsó pillanatban, meggondolta magát, mert szereti a párját, annak hogy alakult a kapcsolata később?
Úgy, hogy a kísértés a mai napig megvan.
El lehet ezt nyomni? Vagy csak önámítás az arra hajlamosaknál?
Melyik kísértés? Kísértés, hogy csaljál? Mert akkor a lelkiismereted sem fog megszólalni.
Szerintem azoknál szólal meg, akik úgymond első megcsalók és már régóta hiányuk van. De nem tudom szerintem ilyen emberek meg olyannal próbálkoznak akik tényleg szimpatikusak, és akkor ez a kísértés megmarad felé.
De lehet hogy egyszeri megcsaló is összejönne olyannal aki csak szexre kell, de ott lesz sztem érzés később, vagy ilyesmi . De hogy otthon nem lesz rendben az biztos. Szerintem akinek rossz a házassága és mégsem csal pedig nem tud válni, az ilyen lelkis, nekik a legnehezebb.
Neked ott van? Te lennél a kívülálló szerető?
Szerintem olyan nincs, hogy ha lezárnak egy ilyet, és kölcsönös vonzalom volt, akkor annál szűnik meg, aki foglalt csak. :D
Ez elég irreális, ugyebár
Nyilván ott marad. És én ajánlom is, hogy ott maradjon, nehogy már egyedül szenvedjek. Játssza csak otthon a superman-t
Szerintem ha már odáig jutsz, hogy meglesz az erős kísértés, vágy, tök mindegy, hogy megtörtént -e vagy sem, már megvolt a megcsalás.
Innentől hiába hátrál ki az illető, csak nehezebb lesz
Ez a tipikus esete a "mi lett volna ha"-nak
Nálam megszólalt az utolsó pillanatban
Igaz nem egy olyan csajjal akartam lefeküdni akit ismerek és midnennap ott van. Hanem kb 1 órája ismertem és rám mászott...
Már levetkeztünk meg smároltunk mikor eszembe jutott h mégse kéne
Jól alakult azóta méginkább nem akarom megcsalni.. örülök h akkor észnél voltam
Nekem is minden nap látnom kell. Volt 3 hónap hogy nem találkoztunk, mert otthonról dolgozott mindenki a cégnél, de akkor is mindig rá gondoltam. Aztán mikor annyi idő után újra láttam, majd kiugrott a szívem a helyéről.
Szóval teljesen mindegy hogy látom e minden nap,vagy sem, mert szeretem és mindig ő jár a fejemben.
A kapcsolatunk otthon a párommal semmilyen. A párom számomra a legjobb barátom, se több, se kevesebb.
Nekem volt egy ilyen, de semmi nem volt utána. Utólag tisztán láttam, hogy csak sok minden hiányzott otthonról, az meg csak egy fellángolás volt. Szingliként nem mozgatott volna meg az a másik.
Ahol kísértést éreztem, ott nem az utolsó pillanatban szólalt meg a lelkiismeretem, végig tudtam, hogy nem helyes, és igyekeztem elzárkózni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!