Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akinek a lelkiismerete megszól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a lelkiismerete megszólalt az utolsó pillanatban, meggondolta magát, mert szereti a párját, annak hogy alakult a kapcsolata később?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy a kísértés a mai napig megvan.

El lehet ezt nyomni? Vagy csak önámítás az arra hajlamosaknál?

2021. máj. 17. 18:01
 61/94 A kérdező kommentje:

Nyilván annyira nem tragikus a helyzet, hogy nem akarok tovább élni.

Csak úgy érzem van még dolgunk egymással. És minél jobban kimutatnám ezt, annál messzebbre lökne. Ezért nem csinálok semmit.

2021. jún. 1. 06:56
 62/94 anonim ***** válasza:
82%

Szinte ugyanezen mentem keresztül. Nagyon nehéz volt a tovabblépés. Nem is csak miatta tettem, hanem a felesége miatt és magam miatt is.

Nálam ez úgy működik, hogy nem teszem meg mással, amit nem szeretnék hogy velem megtegyenek.

2021. jún. 1. 08:17
 63/94 anonim ***** válasza:
100%

De hogy viselkedik veled?

Nem beszélgettek, csak les ha összeffuttok?

Akkor tulajdonképpen ő is bátorít téged.

2021. jún. 1. 09:53
 64/94 A kérdező kommentje:
Beszélgetünk, ha épp szünet van, és les is munka közben, amikor teheti. Igen, ez zavar. Ha lezárta, akkor minek idegesít. :( Tudom, persze, az egója, hogy bármikor megkaphatna.
2021. jún. 1. 18:52
 65/94 anonim ***** válasza:
100%
Itt teljesen másról van szó. Ha csak szexre hajtana és arra hogy megkapjon, nem így viselkedne, nem nézegetne, hanem már az elején levadászott volna. Az érzéseihez van közöd, nem az egójához.
2021. jún. 1. 22:07
 66/94 A kérdező kommentje:
Milyen érzések, mikor boldog barátnőjével, és emiatt nem akarta a kalandot?
2021. jún. 2. 06:08
 67/94 anonim ***** válasza:
100%

Boldog a barátnőjével de majd felfal a szemeivel annyira vágyakozik utánad.

Hát persze, ez a boldogság.

Ha az én férjem lenne ennyire boldog mellettem, már kiadtam volna az útját.

2021. jún. 2. 06:19
 68/94 anonim ***** válasza:
100%

Ott van a pont 65,67

Kérdező,te meg legyél erős! Ha téged ez ennyire zavar, meg kell neki mondani hogy te ezt így nem akarod. Mond meg hogy neked rosszul esik hogy néz és te így nem tudsz továbblépni. Mert ugye ez a helyzet?

Azóta van változás?

2021. jún. 3. 21:05
 69/94 anonim ***** válasza:
64%

Talán segíthet a történetem.

Velem is megtörtent ez, bár ő nem munkatárs.

Rengeteget találkoztunk mi is. Ő közeledett hosszú hónapokig, majd mikor lett volna lehetőség, visszalépett. Szerintem nem tudta kezelni a helyzetet. Aztán pár héttel később próbált lépéseket tenni felém, de én nem akartam már.

Hónapok teltek el...

Januárban újra próbált közel kerülni hozzám, de megtudta hogy van valakim. Utána úgy csinált mintha boldog párkapcsolatban élne.

Február elején megint nyitott felém úgy, hogy ez már szemet szúrt a párjának is. Azóta is közeledik, ahogy csak tud... és le sem veszi rólam a szemeit ha találkozunk.

Szóval elhatároztam már sokadjára, hogy véget vetek ennek, még akkor is ha ez mindkettőnknek nehéz lesz.

Adtam neki egy komolyabb visszajelzést hogy érezze kölcsönösek az érzései. Másnap pedig megmutattam hogy mennyire boldog vagyok a párommal..

Csókolóztunk, ölelkeztünk. Darabokra törtem a szívét. ://

Láttam hogy nagyon kiborult...

Nos ez pont két hete volt. Azóta nem tudok róla semmit, mert kerül. Kénytelen voltam akarata ellenére lemondani róla, mert túl sokan sérültünk már ebben a történetben. Nagyon nehéz most, de azt hiszem így lesz a legjobb...

Nyiss te is más felé. Ez neki sem, neked sem és a párjának sem jó. Ha meglát mással, hamarabb felhagy a bámulással is. Minden energiád felemészti előbb vagy utóbb.

Minden jót és sok erőt neked!

2021. jún. 5. 21:38
 70/94 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyok. Próbáltam féltékennyé tenni. Ugyanúgy néz, csak szomorúbban. De nem csinál semmit sem.
2021. jún. 6. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!