Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a lelkiismerete megszólalt az utolsó pillanatban, meggondolta magát, mert szereti a párját, annak hogy alakult a kapcsolata később?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy a kísértés a mai napig megvan.
El lehet ezt nyomni? Vagy csak önámítás az arra hajlamosaknál?
2021. máj. 17. 18:01
31/94 anonim válasza:
Jó de a történetből nem derült ki, hogy mikor gondolta meg magát, mi volt köztük
32/94 A kérdező kommentje:
Mikor már lebeszéltük a dolgokat
2021. máj. 19. 16:45
33/94 A kérdező kommentje:
És sokat találkozunk sajnos.
2021. máj. 19. 16:48
34/94 A kérdező kommentje:
Azóta is ugyanúgy néz, mióta elutasított, szinte felfal próbálok(lunk) úgy tenni, mintha mi sem történt volna, ezért is érdekel, hogy másnál volt-e ilyen és hogy volt. Olyan biztos volt a dolgában mikor elutasított, vagy lehet már megint én akarok belemagyarázni valamit.
2021. máj. 19. 16:56
35/94 anonim válasza:
De nem értem,miért találkoztok?
36/94 anonim válasza:
Lehet csak véletlen találkoznak és látják egymást. 35
Amikor a feleségem megtudta hogy van köztünk valami, onnantól kezdve nekünk is ez maradt. Bámulás, sóvárgás.
Egy helyen dolgozok vele és a feleségemmel is. Minden nap így telik. : ///
Ha így van, hogy ennyire bámul téged kérdező, akkor rád vágyik és vannak érzései irántad.
Én most is csak rá tudok gondolni.
37/94 anonim válasza:
18-as,nagyon erős jellem vagy,ha ezt így el tudod határozni magadban...
38/94 anonim válasza:
Dehogy lehet ellenállni,mi dketten foglaltak vagyunk.Még egy darabig.
39/94 anonim válasza:
Kîsértés is volt, vàgy is volt, lehetőség is lett volna, mégsem tettem meg. Mindig ott volt bennem, hogy amiken àtmentünk , amit végig éltünk màr a pàrommal, nem érdemli meg, hogy bàntsam, hogy fàjdalmat okozzak. De az örök kétség bennem marad, mi lett volna, ha megteszem?!
40/94 anonim válasza:
39-es.Ha rengeteg fájdalmat okozott volna a párod,akkor is így gondolnàd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!